پارازیت‌ و موبایل‌ باعث بیماری‌های ژنتیکی می‌شوند؟

پارازیت‌ و موبایل‌ باعث بیماری‌های ژنتیکی می‌شوند؟ جدید

مدیر مرکز ژنتیک جهاد دانشگاهی خراسان رضوی درباره تأثیر عوامل جانبی چون پارازیت‌ها و موبایل‌ها بر بیماری‌های ژنتیکی اظهار کرد: از لحاظ علمی عددی برای میزان این تأثیرگذاری بر بیماری‌های ژنتیکی وجود ندارد تا بتوان تشخیص داد افرادی که برای نمونه بیشتر با موبایل سروکار دارند احتمال جهش ژنتیکی در فرزندان این افراد بیشتر است یا خیر؟ قطعا عوامل محیطی بر روی جهش‌های ژنتیکی تأثیر دارد، اما این که به چه میزان است آگاهی نداریم.

ادامه مطلب
مدیر مرکز تحقیقات عفونی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

دو سوم سرطان‌های کبد به هپاتیت‌های B و C مربوط است/تلاش برای ریشه‌کنی هپاتیت تا ۲۰۳۰ جدید

مدیر مرکز تحقیقات عفونت‌های منتقله از خون جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: دو سوم سرطان‌های کبد مربوط به هپاتیت‌های B و C بوده و جزء عفونت‌هایی است که مرگ و میر بالائی دارند.

ادامه مطلب
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کسب دانش فنی، برندسازی و در آمد زایی از اهداف مرکز خدمات تخصصی کشاورزی این واحد است جدید

معاون پژوهشی واحد صنعتی اصفهان، کسب دانش فنی، برندسازی و درآمدزایی را از اهداف فعالیت مرکز خدمات تخصصی کشاورزی واحد دانست.

به همت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛

۶ هزار نفر ساعت دوره ی آموزشی کارآفرینی در شهرک‌های صنعتی استان اصفهان برگزار می شود جدید

جهاد‌دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بر اساس قرارداد منعقد شده با شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان، ۶۰۰۰ نفر ساعت دوره ی آموزشی کارآفرینی ویژه ی متقاضیان استقرار در شهرک‌های صنعتی استان اصفهان برگزار می‌کند.

برگزاری رویداد کارآفرینی در استان
به همت جهاددانشگاهی فارس انجام شد؛

برگزاری رویداد کارآفرینی در استان جدید

رویداد کارآفرینی جهاددانشگاهی با حضور مسوولان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری فارس در سالن جلسات اداره کل تعاون در شیراز برگزار شد.

الگوی نوین مشاغل خانگی سبب اتصال حلقه‌های مفقوده در ایجاد اشتغال پایدار می‌شود
معاون فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی واحد لرستان:

الگوی نوین مشاغل خانگی سبب اتصال حلقه‌های مفقوده در ایجاد اشتغال پایدار می‌شود جدید

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان لرستان گفت: الگوی نوین مشاغل خانگی سبب اتصال حلقه‌های مفقوده در ایجاد اشتغال پایدار می‌شود.

تیم های استارتاپی در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد
با هدف حل مسایل مراکز درمانی؛

تیم های استارتاپی در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد جدید

مدیر مرکز تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی از تشکیل تیم های استارتاپی برای حل مسایل مراکز درمانی دانشگاه خبر داد.

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو در جهاددانشگاهی هرمزگان

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو در جهاددانشگاهی هرمزگان جدید

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان از پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های کاردانی و کارشناسی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ در این مرکز خبر داد.

ادامه مطلب
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خبر داد:

بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی جدید

رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به این که جهاددانشگاهی تاکنون بر اساس قرارداد منعقد شده با کمیته امداد خدمات آموزشی به ویژه در زمینه کارآفرینی به مددجویان‌ این نهاد ارایه داده است، گفت: طی دو سال گذشته بیش از ۲۵۰۰ مددجوی این نهاد از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی بهره مند شدند.

مهلت ثبت‌نام در طرح ملی حفظ قرآن مشکوه ویژه معلولان و نابینایان کشور تمدید شد

مهلت ثبت‌نام در طرح ملی حفظ قرآن مشکوه ویژه معلولان و نابینایان کشور تمدید شد جدید

معاون سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور خبر داد: ثبت‌نام از علاقه‌مندان شرکت در طرح ملی حفظ قرآن «مشکوه» ویژه معلولان و نابینایان کشور تا پایان آبان‌ماه تمدید شد.

بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی در سطح  ملی در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی
مدیر مرکز تجاری‌سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی در سطح ملی در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی جدید

مدیر مرکز تجاری‌سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی در سطح ملی در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی خبر داد.

با هدف تجاری سازی نتایج تحقیقات؛

تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری کرمانشاه و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی منعقد شد جدید

در راستای فراهم نمودن زمینه های همکاری مشترک و با هدف تجاری سازی نتایج تحقیقات، پذیرش و حمایت از ایده های نوآورانه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین ایجاد اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری کرمانشاه و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی منعقد شد.