اخبار

یادداشت اختصاصی رییس جهاددانشگاهی با موضوع راهکارهای تحقق شعار سال در روزنامه جام جم جدید

دکتر طیبی در یادداشتی به روزنامه جام جم با اشاره به راهکارهای تحقق شعار سال اظهار کرد: برای ایجاد واحد تحقیق و توسعه قوی، بنگاه‌های تولیدی باید دارای سودآوری مناسب داشته باشند و لذا اقتصاد مقیاس برای آنها ضروری است.

درراستای اجرای پروژه های کلان در کشور؛

تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی صنعتی شریف و جهاددانشگاهی علم و صنعت منعقد شد جدید

جهاددانشگاهی صنعتی شریف و جهاددانشگاهی علم و صنعت در حوزه های مختلف صنعتی کشور به منظور توسعه همکاری ها و تجمیع توانمندی ها جهت اجرای پروژه های کلان در کشور، روز چهارشنبه ۲۹فروردین ماه تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

ادامه مطلب

از طراحی تا اجرا؛ برگزاری رویداد کارآفرینانه "اکسیر" در قالب دومین جشنواره طراحی مد و لباس "دیبا" جدید

رویداد طراحی مد و لباس "دیبا" به منظور ایجاد ارتباط بین طراحان جوان با مراکز صنعتی تولید پوشاک و برندهای مطرح در این صنعت و کمک به تولید دانش بنیان پوشاک متناسب با نیاز جامعه کار خود را آغاز کرده و اختتامیه این رویداد پس از تولید طراح ها برگزار وطرح منتخب شده با امضا طراح به تولید انبوه می رسد.

ادامه مطلب

در پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی صورت می گیرد: استانداردسازی فرآورده های دارویی گیاهی جدید

دکتر فرزانه نباتی مدیر مرکز خدمات تخصصی آنالیز و فرآوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی بیان کرد: مرکز خدمات تخصصی آنالیز و فرآوری گیاهان دارویی (IMPCA) یکی از مراکز خدمات تخصصی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی است.این مرکز در سال گذشته موفق به اخذ موافقت قطعی شده و پس از جدایی از گروه پژوهشی فارماکوگنوزی و داروسازی جهاددانشگاهی به صورت مستقل فعالیت خود را در این زمینه دنبال می کند.

در هفته کمپین حمایت از زوجین نابارور؛

مرکز درمان ناباروری ابن سینا جهاددانشگاهی به زوجین مشاوره و ویزیت اولیه رایگان ارایه می کند جدید

به مناسبت ۳۰ اردیبهشت روز ملی جمعیت و با توجه به آمار بالای ناباروری در کشور و اهمیت بسیار آگاهی سازی به زوج ها به ویژه زوجین جوان در این خصوص، مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا به کمپین حمایت از زوجین نابارور که انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران، همچون سال های گذشته همزمان با برگزاری چهارمین کنگره بین المللی تولید مثل برگزار می کند، پیوست تا با ارائه مشاوره، ویزیت اولیه رایگان و ... بتواند به زوجین نابارور خدمت رسانی کند .

توسط انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛

کتاب "گیاهان بالا رونده زینتی (پیچ‌های زینتی) و درختچه‌های دیوارپوش" به چاپ رسید جدید

پانصد چهل و چهارمین کتاب انتشارات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با عنوان گیاهان بالا رونده زینتی (پیچ‌های زینتی) و درختچه‌های دیوارپوش به چاپ رسید.