با حضور اعضای هیات رییسه این نهاد انجام گرفت؛

بررسی راهکارهای توسعه شهر جهانی نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی

۲۹ آبان ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۷ کد : ۷۸۰۰۳ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان تاپ خبر
رییس و اعضای هیات رییسه جهاددانشگاهی با حضور در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد در جریان برنامه‌ها و فعالیت‌های جاری و آینده این پارک قرار گرفته و طی نشستی، در مورد راهکارهای توسعه شهر جهانی نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی هم‌اندیشی کردند.
بررسی راهکارهای توسعه شهر جهانی نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی‌پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی‌نایینی رییس جهاددانشگاهی و اعضای هیات رییسه، 28 آبان ماه با حضور در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، از نزدیک در جریان برنامه‌ها و فعالیت‌های جاری و آینده این پارک قرار گرفت و طی نشستی، در مورد راهکارهای توسعه شهر جهانی نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی هم‌اندیشی شد.

دکتر مسلمی‌نایینی این پارک را یکی از افتخارات جهاددانشگاهی خواند و تاکید کرد: شهر جهانی نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به عنوان یکی از موضوعاتِ اصلی فعالیت پارک، کاری بزرگ، مهم و غرورآفرین است و باید از همه ظرفیت‌های جهاددانشگاهی برای تامین نیازهای آن استفاده کرده و شرایطِ ایجاد و توسعه آن را در کشور فراهم کنیم.

رییس جهاددانشگاهی از معاونان این نهاد خواست الگوی جدیدی برای همراستا کردن توان و ظرفیت های موجود در جهاددانشگاهی و واحد های استانی، به ویژه در حوزه های فرهنگی و تجاری سازی را در مسیر ایجاد و توسعه شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی طراحی و عملیاتی کنند.

وی تصریح کرد: امیدواریم با وجود امکانات موجود در جهاددانشگاهی و همت و تلاش جمعی مدیران مرتبط در ستاد مرکزی، واحدهای استانی این نهاد و مدیران این پارک، در آینده ای نزدیک، شاهد افتتاح شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در تهران و ایجاد دهکده های آن در مراکز استانی باشیم.

از جهاددانشگاهی انجام کارهای بزرگ انتظار می‌رود

دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو رییس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در این نشست گفت: فعالیت در حوزه فرهنگ و فناوری‌های نرم، جزو مزیت‌های این نهاد هستند و باید با انجام حرکت های نوآورانه و بزرگ، خدمات این نهاد را در راستای رفع نیازهای کشور گسترش دهیم.

وی با بیان تاریخچه ای از نحوه شکل گیری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، برخی از فعالیت‌ها و برنامه‌های آن را تشریح کرد و گفت: بر اساس ارزیابی ها و مطابق برنامه توسعه و پیش‌بینی‌های 5 سال اول و همچنین نظرات مدیران مراکز و سازمان های بیرونی، این پارک موفق عمل کرده و توانسته جلوتر از برنامه و پیش بینی های اولیه حرکت کند.

رییس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با اشاره به فرآیند طی شده برای تصویب ماده واحده تاسیس شهر جهانی نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رییس جمهور، گفت: راه اندازی این شهر جهانی در سال جاری اولویت اصلی پارک است که همت جهادی و همراهی کلِ مجموعه جهاددانشگاهی را طلب می کند.

وی تصریح کرد: ما در جهاددانشگاهی، هر زمان همت کرده و کارهای بزرگ و بر زمین مانده کشور را انجام داده‌ایم، موفق بوده ایم.

دکتر ایمانی خوشخو اختصاص فضایی متناسب با شهر جهانی صنایع فرهنگی در مرکز شهر برای دبیرخانه راه‌اندازی این پروژه بزرگ و ملی، بسیج ظرفیت های موجود در جهادددانشگاهی برای این موضوع را از رییس جهاددانشگاهی خواستار شد و گفت: در سال جاری زمین مورد نیاز این شهر جهانی اخذ می شود و با توجه به مطالعات انجام شده در پارک، کار طراحی و پیاده سازی آن متناسب با فضای در اختیار، آغاز خواهد شد.

وی افزود: جهت گیری پارک، ایجاد و راه‌اندازی شهرجهانی نوآوری‌ها و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی است و با بخش خصوصی و همچنین سفرای کشورهای منطقه در حال رایزنی برای حضور و مشارکت در این شهر جهانی هستیم.

صنایع فرهنگی، تضمین کننده رشد اقتصادی کشور

در این نشست معاونان  و مدیران پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی گزارشی از فعالیت های حوزه های مختلف این پارک ارایه کردند.

دکتر نبیونی معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی گزارشی در مورد شرکت ها و واحدهای فناور عضو و مستقر در این پارک ارایه داد و گفت: در حال حاضر 122 شرکت در این پارک عضو هستند که 27 شرکت دانش بنیان، 24 شرکت خلاق و 71 شرکت نیز به عنوان واحد فناور فعالیت می کنند.

وی در ادامه به معرفی شرکت های برتر پارک در حوزه های گردشگری، مالی و سرمایه گذاری، بیمه های آنلاین، هوش مصنوعی، بازی های رایانه ای و انیمیشن، صنایع دستی و خدمات آموزشی پرداخت و گفت: گردش مالی بالای این شرکت ها به خوبی نشان می دهد که صنایع فرهنگی و فناوری‌های نرم می توانند تضمین کننده رشد اقتصاد و اشتغال زایی کشور باشند.

دکتر نبیونی در ادامه خواستار اهتمام واحدهای جهاددانشگاهی نسبت به ایجاد پردیس‌های استانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در مراکز استانی شد و گفت: ایجاد پردیس‌های استانی ظرفیت صادراتی صنایع فرهنگی استان را فعال می‌کند و باعث تقویت واحد‌های جهاددانشگاهی خواهد شد.

توسعه فناوری های نرم و صنایع فرهنگی به ارتقای قدرت نرم ایران کمک می‌کند

در ادامه این نشست دکتر عزیزاله جعفری معاون هماهنگی و توسعه پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی طرح راه‌اندازی شهر جهانی صنایع فرهنگی را تشریح کرد گفت: هیچ جایی در کشور نداریم که بتواند مثل جهاددانشگاهی نقش واسط و تکمیل کننده حلقه‌های زیست بوم فناوری و نوآوری را برعهده گرفته و بین وزارت عتف و معاونت علمی‌و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته و ماموریت راهبری فناوری‌های نرم و صنایع خلاق را در سطح کشور برعهده بگیرد.

وی تصریح کرد: پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به نسبت امکانات در اختیارش تاکنون خوب عمل کرده و برای ایجاد شهر جهانی صنایع فرهنگی نیاز دارد تا حداقل‌های مالی و فضای فیزیکی مورد نیاز آن، در اختیارش قرار گیرد.

در ادامه نشست هریک از معاونان جهاددانشگاهی و معاونان و مدیران پارک فناوری های نرم و صنایع فرهنگی دیدگاه‌های خود را مورد الگوی عملیاتی برای همراستا کردن توان و ظرفیت های موجود در جهاددانشگاهی در مسیر ایجاد شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی ارایه کردند.


نظر شما :