/گام‌به‌گام با انقلاب اسلامی (۹)/ سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی:

حرکت بر مبنای سند توسعه‌ی استان‌ها با اتکا به ظرفیت‌های ملی

۰۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۷ کد : ۹۹۹۹ عمومی تاپ خبر
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی گفت: حرکت بر مبنای سند توسعه‌ی خراسان‌شمالی رویکرد جهاددانشگاهی است و برنامه‌های خوبی در این زمینه ترسیم شده است؛ هدف آن، کمک به توسعه‌ی استان با اتکا به ظرفیت‌های ملی و استانی می‌باشد.
حرکت بر مبنای سند توسعه‌ی استان‌ها با اتکا به ظرفیت‌های ملی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی، مهندس محسن رحمانی سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی با گرامیداشت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی بیان کرد: در شرایط فعلی جامعه، نیاز به مجموعه‌های جهادی برای رفع نیازهای اساسی کشور بیشتر شده است و این امر مستلزم ایفای نقش نهادهای خط‌شکن مانند جهاددانشگاهی است.
وی با قدردانی از اظهار لطف مقام معظم رهبری به مجموعه‌ی جهاددانشگاهی که فرمودند «الآن مراجعه به جوان‌هایی که اهل ابتکار هستند از طرف دستگاه‌های گوناگون دولتی زیاد شده؛ جوان‌های مجموعه‌های جوان مثل جهاددانشگاهی که جوان‌های خوبی هستند که توانایی زیادی دارند.» ادامه داد: این رهنمون، رسالت جهاددانشگاهی را سنگین‌تر می‌کند.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی همچنین با اشاره به بیانیه‌ی گام دوم انقلاب نیز افزود: تحقق منویات معظم‌له در این عرصه، همت همه‌ی ملت ایران را می‌طلبد که نقش دانشگاهیان، محافل پژوهشی و تحقیقاتی و نهادهای انقلابی مانند جهاددانشگاهی در حساس‌سازی جامعه نسبت به این راهبردها و  تلاش برای تحقق آن‌ها، اساسی است.
مهندس رحمانی در ادامه گفت: در طرح‌ریزی پروژه‌ها و ورود به حوزه‌های نو در جهاددانشگاهی آن‌چه مورد تاکید است بررسی دقیق انجام پروژه و نقش آن در مرتفع کردن نیازهای مردم و کشور در آن حوزه است.
وی با اشاره به برنامه‌های جهاددانشگاهی در استان خراسان‌شمالی تاکید کرد: آنچه مهم است تلاش برای تحقق اهداف والای ترسیم‌شده برای این نهاد در استان است با این رویکرد که برنامه‌ها دچار روزمرگی نشده و این نهاد پویا را به سمت خودکفایی و تبادل دانش و تجربیات حرکت دهد.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی گفت: حرکت بر مبنای سند توسعه‌ی خراسان‌شمالی رویکرد جهاددانشگاهی است و برنامه‌های خوبی در این زمینه ترسیم شده است.


وی افزود: پیگیری برنامه‌های توسعه‌ای از جمله ایجاد بندهای اختصاصی جهاددانشگاهی در سند توسعه‌ی استان، به ثمر رساندن برنامه‌های علمی و تخصصی در حوزه‌های اصلاح نژاد دام و آنالیز و فرآوری گیاهان دارویی، بهداشت و درمان، استفاده از ظرفیت‌های پژوهشکده‌های جهاددانشگاهی از جمله رویان، گیاهان دارویی و ابن‌سینا، برنامه‌های فرهنگی و رسانه‌ای با رویکرد حضور در دانشگاه‌ها و فضاسازی پویایی و فعالیت دانشجویی، برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و تجاری‌سازی فناوری که بر مبنای سند توسعه استان خراسان‌شمالی ترسیم‌شده انجام شده است و هدف آن، کمک به توسعه‌ی استان با اتکا به ظرفیت‌های ملی و استانی می‌باشد.


مهندس رحمانی با بیان اینکه سرمایه‌ی اصلی جهاددانشگاهی، منابع انسانی آن است و رویکرد پرورش نیروی جهادی در این مجموعه در کشور الگو شده است، ادامه داد: این رویکرد دستاوردهای فراوانی را حاصل آورده که همه‌ی آن‌ها مرهون برنامه‌ریزی و همت جهادی اعضای جهاددانشگاهی است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در اکثر فعالیت‌های علمی، اجتماعی و فرهنگی توانسته نقش‌آفرین باشد، ابراز امیدواری کرد: این نهاد می‌تواند بیش‌ازپیش در کمک به توسعه‌ی استان و کشور و رفع خلأهای احتمالی یاری‌رسان باشد.

کلیدواژه‌ها: سی‌ونهمین سالگرد جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی


نظر شما :