/گام‌به‌گام با انقلاب اسلامی (۷)/ رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان بیان کرد:

اجرای گسترده‌ی طرح‌های پژوهشی و محیط‌زیستی همسو با توسعه‌ی اجتماعی و اقتصادی

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۹ کد : ۹۹۶۱ عمومی تاپ خبر
دکتر جمالزاد با اشاره به فعالیت‌های شاخص جهاددانشگاهی در حوزه‌های پژوهش و فناوری، فعالیت‌های پژوهشی را از مشخصه‌های ملموس این نهاد دانسته و ادامه داد: سازمان جهاددانشگاهی گیلان در حوزه پژوهش و فناوری، توسعه فناوری و اجرای گسترده طرح‌های پژوهشی و محیط زیستی نگاه ویژه داشته که این امر مهم همسو با توسعه اجتماعی، اقتصادی و کالبد شهری صورت خواهد پذیرفت.
اجرای گسترده‌ی طرح‌های پژوهشی و محیط‌زیستی همسو با توسعه‌ی اجتماعی و اقتصادی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی گیلان، دکتر فریبرز جمالزاد رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان بیان کرد: جهاددانشگاهی نهادی انقلابی با هویت اسلامی بوده و متعهد و ملتزم به آرمان‌ها، ارزش‌ها و مدافع اهداف انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره)، هم‌چنین پیرو ولایت ولی‌فقیه و رهبری نظام و متعهد به اهداف انقلاب فرهنگی می‌باشد.
وی افزود: با توجه به توانایی‌های بالای این نهاد در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و علی‌الخصوص وجود تنها پژوهشکده محیط‌زیست جهاددانشگاهی در استان گیلان امیدواریم تا از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها و ابزارهای جهاددانشگاهی استان گیلان توسط مدیران استانی حمایت همه‌جانبه گردد.
دکتر جمالزاد با اشاره به فعالیت‌های شاخص جهاددانشگاهی در حوزه‌های پژوهش و فناوری، فعالیت‌های پژوهشی را از مشخصه‌های ملموس این نهاد دانسته و ادامه داد: سازمان جهاددانشگاهی گیلان در حوزه پژوهش و فناوری، توسعه فناوری و اجرای گسترده طرح‌های پژوهشی و محیط زیستی نگاه ویژه داشته که این امر مهم همسو با توسعه اجتماعی، اقتصادی و کالبد شهری صورت خواهد پذیرفت.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی گیلان افزود: جهاددانشگاهی می‌تواند در فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی، توسعه فناوری، پروژه‌های عمرانی ـ اقتصادی و برگزاری دوره‌های آموزش بلندمدت و کوتاه‌مدت تخصصی حضوری و غیرحضوری، آموزش کارکنان دولت و بسیاری دیگر از فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی با همکاری مدیران استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیش از گذشته حضور فعال و پررنگ داشته ‌باشد.
رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان در ارتباط با نقش اقدامات عملی و ترویجی جهاددانشگاهی در مواجهه با موضوع رونق تولید، اظهار کرد: همان‌طور که در بیانات گهربار مقام معظم رهبری اشاره شده است، استفاده از ظرفیت‌های نهادها و سازمان‌های داخلی مانند جهاددانشگاهی در توسعه دانش و فن‌آوری می‌تواند یکی از ابزارهای مهم در تحقق شعار رونق تولید باشد.
وی افزود: چراکه نهاد جهاددانشگاهی به‌عنوان یک نهاد ارزشی و برخاسته از انقلاب، با استفاده از جوانان نخبه و اساتید علمی و ارزشی می‌تواند در راه تحقق رونق تولید گام‌های موثری بردارد که نمونه بارز آن در بحث سلول‌های بنیادی، بانک خون بندناف رویان، پروژه جداسازی آب از نفت و... می‌باشد.


دکتر جمالزاد تاکید کرد: جهاددانشگاهی توانایی کامل برای دستیابی به رونق تولید را دارا است و تمامی دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیردولتی می‌توانند با توجه به ظرفیت‌های موجود این نهاد در مسیرهای تعریف‌شده برای تحقق رونق تولید بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری گام‌های موثری بردارند.


رییس سازمان جهاددانشگاهی گیلان در خصوص پرورش نیروی انسانی، تراز فرهنگ جهادی را بسیار با اهمیت خواند و افزود: جهاددانشگاهی در رابطه با پرورش سرمایه‌های انسانی، در سند چشم‌انداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران، نهادی با هویت اسلامی برخوردار از منابع انسانی متعدد و کارآمد، الهام‌بخش و موثر در کشور بوده و پیشگام در توسعه علم و فناوری و فرهنگ با تعامل سازنده در عرصه ملی و بین‌المللی است که می‌تواند در ارایه‌ی خدمات ارزشمند و منحصربه‌فرد گام‌های اساسی بردارد.
وی گفت: امروزه با وجود تعداد زیاد دستگاه‌هایی که کارهای علمی و فرهنگی در موازات هم انجام می‌دهند لازم است تا ارتباط این دستگاه‌ها با هم بیشتر و نزدیک‌تر شود تا با افزایش و تبادل ظرفیت‌های علمی و فرهنگی طرفین گام‌های اساسی بیشتری برای همکاری علمی، پژوهشی با جهاددانشگاهی و مراکز تحقیقاتی نامبرده صورت گیرد. این مهم برای تبادل تجربیات و دستیابی به دانش و فناوری‌های نوین، گسترش همکاری در حوزه‌های فناوری و صنعت برای تولید ارزش‌افزوده و صدور محصولات و خدمات علمی، فنی و صنعتی، پرورش خلاقیت‌ها و استعدادهای فرهنگی، هنری و تقویت روحیه خودباوری دانشجویان و ارائه ایده‌ها و راهبردهای اثربخش و ظرفیت‌سازی برای ایفای نقش‌های ملی و استانی در مسیر توسعه علمی و فرهنگی کشور ضروری است.
دکتر جمالزاد با اشاره به محورها و زمینه‌های اصلی آموزش در این نهاد شامل آموزش‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت تخصصی بیان کرد: آموزش‌های جهاددانشگاهی با هدف توسعه منابع انسانی و متناسب‌سازی قابلیت‌های تخصصی افراد با نیازهای تخصصی کشور بنیان نهاده شده تا در سایه آن کارایی‌های لازم برای پذیرش و ایفای مؤثر وظایف اجتماعی کسب گردد.
وی ادامه داد: برنامه‌ریزی فرهنگی و تربیتی و ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان به خصوص دانشجویان، در چهارچوب تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی در راستای سیاست‌های فرهنگی کشور، رویکرد اساسی جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی است.


رییس جهاددانشگاهی گیلان در پایان گفت: جهاددانشگاهی مفتخر است بیان کند این نهاد با هدف ارتقای سطح دانش و فرهنگ جامعه در راستای آموزش‌های تخصصی، پژوهش‌های کاربردی و فعالیت‌های فرهنگی حضور مؤثر و پررنگ داشته است و امروزه دستاوردهای غیرقابل‌انکاری در هر سه زمینه حاصل شده و امید است جهاددانشگاهی بتواند در آینده نیز مانند گذشته همراهی توانا در کنار سایر خادمان نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران باشد.

کلیدواژه‌ها: سی‌ونهمین سالگرد جهاددانشگاهی سازمان جهاددانشگاهی گیلان پژوهشکده محیط‌زیست جهاددانشگاهی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی


نظر شما :