رییس جهاددانشگاهی قم تاکید کرد:

ظرفیت بالای جهاددانشگاهی برای ورود به حوزه‌های مغفول‌مانده در شهر قم

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۷ کد : ۹۸۰۶ عمومی
دکتر حیدری بیان کرد: اگر پیرامون برنامه های علمی،فناوری،فرهنگی و اجتماعی و سایر حوزه های مرتبط به روز قم،اقدام و فعالیتی مغفول مانده است جهاد دانشگاهی با همه ظرفیت ها و پتانسیل های علمی و پژوهشی می تواند به موضوع ورود پیدا کند.
ظرفیت بالای جهاددانشگاهی برای ورود به حوزه‌های مغفول‌مانده در شهر قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قم، دکتر محمد حیدری در هشتادمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم در سالن جلسات ساختمان شهید باکری در خصوص برنامه های فرهنگی روز قم عنوان کرد: سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه (س) به قم در 23 ربیع الاول به نام روز قم، یک ظرفیت بسیار مهم فرهنگی است و نباید به راحتی از کنار این ظرفیت مهم در جهت معرفی شخصیت حضرت معصومه(س) و شهر قم گذشت.

وی اظهار کرد:جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی است که تلاش می کند کارهای بر زمین مانده را با حضور صاحبنظران و نخبگان علمی و پژوهشی به سرانجام برساند و پاسخی برای دغدغه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی پیدا کند.

دکتر حیدری بیان کرد: اگر پیرامون برنامه های علمی،فناوری،فرهنگی و اجتماعی و سایر حوزه های مرتبط به روز قم،اقدام و فعالیتی مغفول مانده است جهاد دانشگاهی با همه ظرفیت ها و پتانسیل های علمی و پژوهشی می تواند به موضوع ورود پیدا کند.

وی گفت: یکی از پیشنهادات مهم در مورد تدوین برنامه های فرهنگی روز قم این است که از نمایندگان امور خارجه در قم دعوت شود تا در کنار صاحبنظران و نخبگان بتوانیم در بعد بین المللی نیز به برنامه ریزی بپردازیم.

رییس جهاددانشگاهی استان قم افزود: قم به نام حضرت معصومه(س) شناخته می شود، هر چند هنوز در بعد بین المللی و فراملی به خوبی نتوانسته ایم این شهر را معرفی کنیم و ظرفیت های معنوی و علمی و زیارتی و گردشگری آن را به جهان بشناسانیم.

وی تصریح کرد: باید نام گذاری روز قم، فراتر از این شهر معرفی شود و برنامه ریزی جامعی در مورد معرفی قم با محوریت حضرت معصومه(س) در سطح جهانی داشته باشیم.

دکتر حیدری اظهار کرد: متاسفانه جایگاه قم از بعد علمی و پژوهشی در سطح بین الملل مغفول مانده است و موفق نشده ایم قم را به لحاظ تولید علم و پژوهش در عرصه جهانی به خوبی معرفی کنیم.

رییس جهاددانشگاهی استان قم بیان کرد: جایگاه قم در علم و پژوهش، بالنده است در این میان حوزه علمیه قم ظرفیت های علمی فراوانی دارند و برخی از شخصیت های جهانی در قم و در دامان حوزه پرورش یافته اند و تحویل جامعه اسلامی شده اند.

وی گفت: دانشگاه الازهر در مصر یکی از مراکز مهم جهانی است که بسیاری از نخبگان علاقه دارند در این دانشگاه فعالیت علمی داشته باشند و به مطالعه بپردازند و با هیات علمی آن همکاری داشته باشند.

دکتر حیدری افزود: در قم نیز حوزه های علمیه و مراکز علمی وجود دارد که می تواند پرآوازه باشد، به شرط اینکه در جهت معرفی این ظرفیت ها در سطح جهانی تلاش کنیم.

وی عنوان کرد: باید بر روی حوزه و مراکز علمی قم بیشتر تمرکز کنیم، برخی از پژوهش ها و تولیدات علمی در قم در رفع مسائل و دغدغه ها، بعدی بین المللی دارند و علاقه مندان زیادی درصدد هستند از این ظرفیت ها استفاده کنند.

رییس جهاددانشگاهی قم بیان کرد: با چنین ظرفیت علمی در قم، افراد غیر مسلمان نیز می توانند با شناختی که از این شهر پیدا می کنند از توانمندی های علمی بهره مند شوند.

دکتر حیدری گفت:ما می توانیم در روز قم به معرفی شخصیت های جهانی که در این شهر پرورش یافته اند بپردازیم و قم را از نظر بنیه علمی در سطح بین المللی بشناسانیم.

 


نظر شما :