در حاشیهی بیستوپنجمین نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر (ایران الکامپ ۲۰۱۹)؛
بازدید وزیر ارتباطات از غرفهی سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی، مهندس محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، شنبه ۲۹ تیرماه در سومین روز برگزاری بیستوپنجمین نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر (ایران الکامپ ۲۰۱۹) با حضور در غرفهی ستفا بهعنوان کارگزار طرح توسعه نوآوری و کارآفرینی منطقه دو فاوا با فعالیتهای ۳۰ شرکت استارتآپی از استانهای گیلان، تهران، البرز، قزوین، همدان، مازندران و مرکزی آشنا شد.
همچنین در این بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از غرفه ستفا گزارش عملکرد سامانه فن یوز در نمایشگاه الکامپ ارائه شد.
وی در این بازدید در سخنان کوتاهی بر حضور رسانهها و نشریات تخصصی در حوزههای مختلف تاکید کرد و گفت: وظیفه اصلی رسانهها و نشریات اطلاعرسانی است، اما آنها نباید از فضای رقابتی مخصوصا در محیطهای استارتآپی جا بمانند.
مهندس آذری جهرمی همچنین بیست و پنجمین نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر (ایران الکامپ) را نسبت به سال گذشته بهتر ارزیابی کردند.
ارایهی دستاوردهای ۳۰ شرکت استارتآپی توسط سازمان ستفای جهاددانشگاهی
سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی (ستفا) با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران در اجرای پروژه «کارگزاری توسعه توانمندیهای نوآوری و کارآفرینی در سطح استانهای منطقه یک کشور» با ارایه دستاوردهای ۳۰ شرکت استارتآپی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، در بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک (الکامپ) حضوری فعال دارد.
استارتآپهایی که در نمایشگاه الکامپ تحت حمایت سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی حضور دارند از استانهای مختلف کشور از جمله گیلان، همدان، قزوین، مرکزی، مازندران، البرز و تهران در این نمایشگاه حضور یافتهاند و در زمینه سامانههای پردازش سریع نرمافزارهای مهندسی، مخابرات و الکترونیک، فناوری اطلاعات، نرمافزارهای معماری، عمران، ساختمان و حملونقل، اطلاعات جغرافیایی، پلتفرم آموزش برنامهنویسی، ساخت سایت و اپلیکیشن، سامانه یکپارچه گردشگری، مشاوره آنلاین روانشناسی، سامانه پذیرش فرودگاهی، تولید منابع و نرمافزارهای آموزش فارسی و... فعالیت میکنند و تجارب و دستاوردهای ارزندهای را در غرفه شماره ۱۷۷۸ سالن ۱۱ در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادهاند.
گفتنی است، نمایشگاه الکامپ یکی از تخصصیترین نمایشگاههای کل کشور است که بستری برای عرضه محصولات و خدمات صنایع کامپیوتر و الکترونیک را فراهم میکند. در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت کامپیوتر و الکترونیک مانند سختافزار و نرمافزار به تمام علاقهمندان عرضه میشود. این نمایشگاه امسال در تاریخ ۲۷ تا ۳۰ تیرماه در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران در حال برگزاری است.
عزم جدی وزارت ارتباطات برای حمایت از استارتآپها
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات ایران در بازدید از غرفه سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان گفت: وزارت ارتباطات برای حمایت از استارتآپها عزم جدی دارد.
دکتر سید سروش قاضی نوری با حضور در غرفه ستفا در نمایشگاه الکامپ ضمن گفتوگو با دکتر بیجندی رییس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نمایشگاه الکامپ محل مناسبی برای دیده شدن، نقشآفرینی و توسعه بازار و فروش استارتآپها است، اظهار داشت: سازمان فناوری اطلاعات ایران تسهیلات خوبی برای توسعه استارتآپها و پلتفرمها دارد و برای افراد، تیمها و شرکتها از صد میلیون تا یک میلیارد تسهیلات ارائه میکند.
وی به برنامه نوآفرین اشاره کرد و گفت: آئیننامه حمایت از کسبوکارهای نوپا در قالب برنامه نوآفرین نیز به تصویب رسیده است.
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات ایران بر حمایت از پلتفرمها اشاره کرد و گفت: اقتصاد پلتفرمی عنوانی است که در اقتصاد دیجیتال به وفور به چشم میخورد. پلتفرمها در اقتصاد دیجیتال و کسبوکارهای حوزه ICT بهعنوان عنصری مطرح هستند که افراد زیادی میتوانند بر بستر آن کسبوکار ایجاد کنند. به همین دلیل این موضوع در بحث اشتغال اهمیت ویژهای دارد و ما از پلتفرمها و ارائهدهندگان محصول یا خدمت روی پلتفرمها حمایت میکنیم.
وی به ارائه تسهیلات و وامها اشاره کرد و گفت: بیشتر حمایتهای ما مالی و در قالب وام است که علاوه بر ابزار تسهیلات مالی (وام)، ما روشهای دیگری را به طرح کمک به اشتغال و توسعه استارتآپها دنبال میکنیم.
دکتر قاضی نوری از توجه جدی جهاددانشگاهی بهویژه سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان به توسعهی رویدادهای استارتآپی و فناور قدردانی کرد.
نظر شما :