معاون توسعه منابع انسانی استانداری فارس: جهاددانشگاهی مجموعه‌ای کامل از ظرفیت‌هاست

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۷ کد : ۹۶۲۴ عمومی
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت: جهاددانشگاهی مجموعه‌ای کامل از ظرفیت‌ها و دایره‌المعارفی از فرهنگ کار جهادی است و باید از آن برای رسیدن به رونق تولید و اجرای اقتصاد مقاومتی بهره برد.
معاون توسعه منابع انسانی استانداری فارس:  جهاددانشگاهی مجموعه‌ای کامل از ظرفیت‌هاست

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، عبدالرضا قاسمپور دوشنبه 24 تیر در دیدار با رییس و معاونان جهاددانشگاهی استان فارس، گفت: جهاددانشگاهی مولود مبارک انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که کارآمدی و تاثیرگذاری خود را در عرصه‌های مختلف و بر بستر دانش و آگاهی، اثبات کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف علمی و اجرایی جهاددانشگاهی در ابعاد مختلف پزشکی، کشاورزی، صنعت و آموزش نیروی انسانی و فرهنگی، گفت: با توجه به حاکم بودن فرهنگ کار جهادی مبتنی بر دانش در جهاددانشگاهی، این نهاد هیچ محدودیتی برای خود قائل نیست.

قاسمپور با یادآوری این که استان فارس نیز یک بسته کامل از ظرفیت در بخش‌های پزشکی، گردشگری، کشاورزی، صنعت و معدن است، گفت: به حتم جهاددانشگاهی می‌تواند با ورود به هر یک از این بخش‌ها، منشا تحول و ارتقاء بهره‌وری باشد.

وی با اشاره به لزوم بهره‌گیری دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت جهاددانشگاهی، گفت: قطعا تحقق یک برنامه بعد از گام‌های برنامه‌ریزی و تعامل بین بخشی، نیازمند پیگیری و ممارست در اجرای دقیق برنامه است.

قاسمپور با بیان این که در فارس بخش قابل توجهی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، پرتحرک و با انگیزه بالای خدمت هستند، گفت: جهاددانشگاهی در فارس فضای فعالیت در حوزه‌های کشاورزی و معدن را دارد.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های معدنی در استان فارس، گفت: به حتم اگر ظرفیت‌های کشوری جهاددانشگاهی به کار گرفته شود، سرمایه‌گذاری در بخش معدن می‌تواند رونق اشتغال و تولید را به همراه داشته باشد.

قاسمپور با تاکید بر این که تمام دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌ نهادهای دولتی و نیمه دولتی در بحث انعقاد تفاهمنامه‌ها باید همه ابعاد را مد نظر داشته باشند، گفت: اگر اختیارات و امکانات یا همت کافی برای اجرای مفاد مورد توافق وجود ندارد بهتر آنست که تفاهمنامه‌ای هم منعقد و مبادله نشود .

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس در عین حال بر لزوم همراهی با مجموعه جهاددانشگاهی در این استان تاکید کرد و گفت: به حتم مدیریت ارشد استان و مجموعه استانداری در این مسیر همراه است.

قاسمپور همچنین گفت: بالغ بر 3 میلیون نفر از جمعیت استان فارس در شهرستان‌هایی غیر از شیراز ساکن هستند و این موضوع لزوم ایجاد شعب جهاددانشگاهی در تمام شهرستان‌ها و بهره‌گیری از توان جوانان متخصص و متعهد در این نقاط را ایجاب می‌کند.

معاون استانداری فارس، این استان را به لحاظ نیروی انسانی، سرشار از پتانسیل ارزیابی و تاکید کرد: جهاددانشگاهی به واسطه توان و تجربه این امکان را دارد که فعالیت‌های خود در زمینه‌های مختلف در سطح شهرستان‌های فارس گسترش دهد.

 

رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس خواستار شد:  استفاده مطلوب از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی برای رونق تولید در فارس

استفاده مطلوب از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی برای رونق تولید در فارس

در ادامه دکتر مظاهر بابایی، با ارایه گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و اشتغال، تاکید کرد که جهاددانشگاهی فارس طی یکسال گذشته به دنبال بازیابی و تثبیت جایگاه این نهاد در حوزه‌های مختلف بوده است .

بابایی خاطرنشان کرد که جهاددانشگاهی امروز به نهادی کارآمد در عرصه‌های مختلف بدل شده و عملکردی موفق را در بخش‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و اشتغال داشته است.

رییس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به ظرفیت‌های علمی و اجرایی این نهاد در حوزه‌های پزشکی، گردشگری، کشاورزی و صنعت، گفت: این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت‌های ملی جهاددانشگاهی، مسیر رسیدن به رونق تولید را هموار و اقتصاد مقاومتی را در عمل پیاده کرد .

بابایی با تصریح این که جهادگران در فارس و کشور، اثبات کرده‌اند که تشنه خدمت هستند و به خوبی فرهنگ کار جهادی را عملیاتی کرده‌اند، گفت: در فارس بسیاری از امور را می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، به نتیجه رساند اما بیشتر انرژی ما مصروف بروکراسی‌های اداری می شود .

وی با بیان اینکه حمایت از فعالیت‌ها و اقدامات جهاددانشگاهی توسط مدیریت ارشد استان، مهمترین خواسته است، گفت: اگر حمایت کامل برای به ثمر رسیدن برنامه‌ها وجود داشته باشد، امکان به کارگیری ظرفیت‌های جهاددانشگاهی کشور نیز وجود دارد .

بابایی بر ضرورت آشنایی مدیران دستگاه‌های مختلف اجرایی با جهاددانشگاهی تاکید و اضافه کرد: جهاددانشگاهی استان فارس در حوزه گیاهان دارویی، ورود کرده است اما به ثمر رسیدن تلاش‌ها، نیازمند همراهی تمام دستگاه‌های مرتبط خواهد بود .

رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز رشد در این استان، گفت: در مرکز نوآوری و شکوفایی آموزش‌های عملیاتی از ایده‌پردازی، ایده سازی تا تجاری سازی ایده به گروه‌ها ارائه می شود .

وی یادآور شد: در مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز رشد جهاددانشگاهی، همه گروه‌ها و افراد صاحب ایده استقبال می‌شود حال آنکه در سایر مراکز مشابهی که سایر دستگاه‌ها ایجاد کرده‌اند، محدودیت‌هایی برای ورود افراد و گروه‌ها وجود دارد .

بابایی یکی از فعالیت‌های مهم جهاددانشگاهی را توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دانست که با همکاری معاونت بانوان ریاست جمهوری به شکل ملی اجرایی شده است و گفت: در این زمینه برای فارس 200 نفر سهمیه درنظر گرفته شده است .

وی ادامه داد: با همکاری دفتر امور بانوان استانداری فارس زمینه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در دو رشته سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و تولید زعفران، فراهم شده است .

بابایی با اشاره به توانایی‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش، خاطرنشان کرد: بی تردید جهاددانشگاهی در حوزه آموزش از جایگاه ویژه ای برخوردار است و از سال‌ها قبل مبحث مهارت آموزی را دنبال می کند .

رییس جهاددانشگاهی فارس تاکید کرد که این نهاد توان برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت افزایی را برای گروه‌های مختلف و در رشته‌های مورد نیاز دارد .

بابایی همچنین با اشاره به اینکه 2 خبرگزاری ایکنا و ایسنا، ذیل مجموعه جهاددانشگاهی فعالیت می‌کنند، گفت: دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی فارس به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری توان افزایش تعداد رشته‌ها راه‌اندازی رشته‌های خبرنگاری و عکاسی را دارد.