از سوی دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی انجام می‌شود؛

ارتقای سطح علمی ارزیابان، کارشناسان و مدیران برنامه‌ریزی واحدهای سازمانی

۱۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۱ کد : ۹۳۳۸ عمومی
از سوی دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی معاونت هماهنگی و امور مجلس چهار دوره ی جدید آموزشی به منظور ارتقای سطح علمی ارزیابان دفتر مرکزی و همچنین کارشناسان و مدیران برنامه‌ریزی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در حال برگزاری است.
ارتقای سطح علمی ارزیابان، کارشناسان و مدیران برنامه‌ریزی واحدهای سازمانی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر فرنوش باقری مدیر کل دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی این نهاد در رابطه با دوره های آموزشی ارزیابان جهاددانشگاهی گفت: به منظور ارتقای سطح علمی ارزیابان دفتر مرکزی و همچنین کارشناسان و مدیران برنامه‌ریزی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به دنبال شش دوره ی‌ برگزار شده در سال های 94 و 95، دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی معاونت هماهنگی و امور مجلس چهار دوره ی جدید آموزشی "مدیریت کیفیت (استاندارد ISO9001 ویرایش سال 2015)"، "مدیریت فرآیندهای سازمانی"، "مدیریت نوآوری و خلاقیت سازمانی" و "آشنایی با نرم‌افزار MSP" را برگزار می کند.

وی افزود: به دنبال این تصمیم، اقدام های لازم جهت برگزاری این دوره‌ها مانند گرفتن مجوزهای لازم، تعیین تقویم زمانی و مکان برگزاری دوره‌ها، انتخاب اساتید مجرب، اطلاع‌رسانی به کارشناسان و مدیران برنامه‌ریزی واحدهای تابعه و ارزیابان حوزه‌ها صورت گرفت.

دکتر باقری با اشاره به این که دو مرحله از این دوره ها 11 و 12 اردیبهشت و 22 و 23 خرداد ماه برگزار شده است، و دو مرحله دیگر نیز 19 و 20 تیر و 9 و 10 مرداد برگزار می شود، اظهار کرد:  تاکنون 120 نفر از ارزیابان دفتر مرکزی، کارشناسان و مدیران برنامه‌ریزی واحدهای تابعه در دوره‌های مذکور حضور داشته‌اند که در مجموع معادل 7 هزار و 680 نفر ساعت آموزش ارایه شده است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی تصریح کرد: با توجه به اخذ مصوبه شورای اداری استخدامی، دوره‌های مذکور به عنوان آموزش ضمن خدمت ابرای شرکت کنندگان محسوب و در پایان برای تمامی همکارانی که موفق به گذراندن این دوره‌ها شوند گواهینامه صادر می‌ شود.

وی در پایان تاکید کرد: امید است که برگزاری اثربخش این دوره‌ها ضمن ارتقای سطح آگاهی ارزیابان و کارشناسان و مدیران برنامه‌ریزی، سبب ارتقای عملکرد فرآیند برنامه‌ریزی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی شود.


نظر شما :