گزارش تکمیلی از پنجمین گردهمایی مدیران انتشارات جهاددانشگاهی در شهرکرد

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۰ کد : ۹۳۲۵ فرهنگی
پنجمین گردهمایی مدیران انتشارات واحدهای جهاددانشگاهی ، ۱۱ تیرماه ۱۳۹۸ با معرفی شعب برتر انتشارات جهاددانشگاهی به کار خود پایان داد.
گزارش تکمیلی از پنجمین گردهمایی مدیران انتشارات جهاددانشگاهی در شهرکرد

 به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، در این گردهمایی دکترعیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاد‌دانشگاهی، اظهار کرد: باید در این گردهمایی‌ها به کار عملی و کاربردی دست یافت و لازم است دست‌یابی به هدف در حوزه انتشارات مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه امروزه حوزه نشر، حوزه بسیار پیچیده‌ای است، افزود: اگر برای فرهنگ ارکانی در نظر گرفته شود شاید مهم‌ترین بحث آن، مطالعه باشد و این نشان‌دهنده آن است که همچنان کتاب نقش مهمی را در حوزه فرهنگ ایفا می‌کند.

دکترعلیزاده بیان کرد: سازمان‌هایی پویا هستند که جسارت در تغییر را پذیرفته‌اند، بنابراین سازمان‌هایی که متناسب با نیاز حرکت کنند خود به خود فعال خواهند شد.

 عادل تقوی رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با اشاره به لزوم بازنگری برنامه‌ها و اتفاقاتی که در حوزه نشر رخ داده است، گفت: این نیاز احساس می‌شود که برنامه‌ها تغییر یا تحلیل و یا بخشی از آن‌ها اصلاح شوند.

رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در پنجمین گردهمایی مدیران شعب انتشارات واحدهای جهاد دانشگاهی کشور در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: یکی از قدیمی‌ترین فعالیت‌های حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، حوزه انتشارات است.

وی افزود: فعالیت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی از سال 80 آغاز شد، گرچه فعالیت حوزه انتشارات همزمان با تاسیس جهاد دانشگاهی از سال 59 در قالب‌های مختلف انتشار کتاب و فعالیت فرهنگی در حوزه کتاب و کتابخوانی آغاز شده بود.

تقوی گفت: علی‌رغم نوساناتی که در طی مسیر با آن‌ها مواجه بودیم ولی، دهه‌های 60 و 70 انتشارات نقش رویان فعلی را برای جهاد دانشگاهی ایفا می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه  در دو سال گذشته شرایط سختی گریبان‌گیر حوزه اقتصاد نشر شد و معضلاتی را در این زمینه ایجاد کرد، گفت: امید است این گردهمایی‌ها بتواند بخشی از مشکلات حوزه نشر را برطرف کند.

رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با اشاره به چهارمین گردهمایی که به میزبانی زنجان برگزار شد، تصریح کرد: اگر این گردهمایی‌ها به طور منظم‌ و با فاصله زمانی کوتاه برگزار شوند قطعا تاثیرگذاری آن بر حوزه نشر قابل مشاهده خواهد بود.

وی بیان کرد: بخشی از اقدامات با هماهنگی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در قالب برنامه پنج ساله طراحی شده است، در برنامه ششم توسعه هشت هدف برای سازمان انتشارات در نظر گرفته شد که بخشی از برنامه‌ها به صورت ملی در سازمان انتشارات و بخشی از برنامه‌ها در واحدهای جهاد دانشگاهی محقق خواهد شد.

تقوی ادامه داد: بخش‌هایی از برنامه‌ها که در حوزه ترویجی ارائه می‌شود برای محقق شدن آن‌ها باید به صورت منسجم عمل کرد.

وی با اشاره به لزوم بازنگری برنامه‌ها و اتفاقاتی که در حوزه نشر رخ داده است، خاطرنشان کرد: این نیاز احساس می‌شود که برنامه‌ها باید تغییر، تحلیل و یا بخشی از آن‌ها اصلاح شوند.

 سیروس رضایی رییس جهاددانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در دانشگاه شهرکرد که دانشگاه مادر استان بوده مستقر است، گفت: خوشبختانه در این مدت برنامه‌های مطلوب فرهنگی انجام شده به طوری که در سال بیش از 100 عنوان برنامه فرهنگی انجام می‌شود.

وی خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا، انتشارات، سازمان دانشجویان، مرکز افکارسنجی را از دیگر حوزه‌های زیر مجموعه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان برشمرد و گفت: برگزاری مناظرات دانشجویی، مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای و .. از برنامه‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی است.

رضایی ادامه داد: برای نخستین بار مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای از سوی جهاد دانشگاهی استان در سال گذشته اجرا شد که چهارمحال و بختیاری به عنوان بیشترین استان استقبال کننده و به عنوان مجری برتر در این زمینه شناخته شد.

وی افزود: در اواخر سال 96، حوزه انتشارات جهاد دانشگاهی افتتاح و شورای عالی انتشارات متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه تشکیل شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان گفت: تبلیغات گسترده‌ای در سطح دانشگاهی و مراکز آموزشی برای حوزه انتشارات صورت گرفت که از ابتدای آغاز فعالیت، تاکنون 50 عنوان کتاب بررسی و 16 جلد از آن‌ها به چاپ رسیده است.

وی با اشاره به وجود پنج مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی در استان، خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری در جذب فراگیران حوزه آموزش از رشد 230 درصدی در سال 97 نسبت به سال 96 برخوردار بوده است.

رضایی فعالیت در حوزه پژوهشی، فناوری اطلاعات و گردشگری را از دیگر حوزه‌های جهاد دانشگاهی دانست و گفت: در حوزه اشتغال نیز طرح مشاغل خانگی و زنان سرپرست خانوار از سوی جهاد دانشگاهی در حال برگزاری است.

 

  برنامه های جانبی گردهمایی

بحث و گفتگو در محورهای "تخصصی شدن تولید کتاب در شعب  و سازمان ، بررسی وضعیت توزیع کتب ، راهکارهای ارتقا ی کیفی تولید کتاب  و گفتگو پیرامون اقتصاد نشر در جهاددانشگاهی "، ارایه ایده های موفق توسط سه واحد برتر ، برگزاری دو کارگاه آموزشی با عناوین " مدیریت ارتباط با مشتری" و "بازآفرینی صنعت نشر"  از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.

 

رونمایی  از تازه های نشر انتشارات جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری

درحاشیه گردهمایی مدیران انتشارات جهاد‌دانشگاهی هفت عنوان کتاب از تازه های نشر انتشارات جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های تربیت‌بدنی، دامپزشکی، مشاوره و روانشناسی، زبان و ادبیات فارسی و عمران  رونمایی شد.

دستور و نگارش زبان فارسی، پرسمان ازدواج، ۱۰۱ تمرین برای دوومیدانی جوانان، مخاطرات گیاهان سمی در تغذیه، مبلمان شهری، حفاری در تونل و عبور از ریزش و مقدمه‌ای بر معاینه عصبی در حیوانات کوچک هفت عنوان کتاب رونمایی شده در پنجمین گردهمایی مدیران انتشارات جهاددانشگاهی بود.

 

 تقدیر از کارمند برتر، فروشگاه برتر و کتاب برتر جهاددانشگاهی

در این گردهمایی با اهدای جوایزی از کارمند برتر، فروشگاه برتر و کتاب برتر جهاددانشگاهی تقدیر شد.

سودابه بنی‌مهدی‌ دهکردی، مدیر انتشارات جهاددانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری به عنوان جهادگر برتر انتشارات جهاددانشگاهی معرفی و تجلیل شد.

 کتاب‌های «محاط در محیط» از انتشارات جهاددانشگاهی تهران، «ترجمه ادبی زیباشناسانه قرآن» از انتشارات جهاددانشگاهی مشهد و «پنج رساله در حکمت هنر، معماری و شهرسازی» از انتشارات جهاددانشگاهی قزوین نیز به عنوان سه کتاب برتر سال ۹۷ معرفی و از مدیران انتشارات این مراکز تجلیل شد.

مرکز انتشارات جهاددانشگاهی اراک نیز به عنوان شعبه برتر انتشارات جهاددانشگاهی و شعبه انتشارات جهاددانشگاهی مشهد نیز به عنوان فروشگاه برتر معرفی شدند.

همچنین از سیروس رضایی، رئیس جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، نیز برای میزبانی مطلوب از این گردهمایی تقدیر شد.


نظر شما :