راه‌اندازی "دبیرخانه نکوداشت مقام استاد" در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۶ کد : ۹۳۱۰ فرهنگی
رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در نشستی که ۱۰ تیر با حضور معاونان فرهنگی دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، از راه‌اندازی "دبیرخانه همایش نکوداشت مقام استاد" در این واحد خبر داد.
راه‌اندازی "دبیرخانه نکوداشت مقام استاد" در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا بهرامی در این نشست که با حضور برخی دبیران دبیرخانه نکوداشت استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با بیان اینکه تکریم مقام استاد از اقدامات نیکو و پسندیده ای‌ است که همواره بر آن تاکید شده، عنوان کرد: به عبارت دیگر تکریم مقام استاد، تکریم تعلیم و تربیت است. از طرف دیگر تقدیر از اساتید در یک قالب دانشجویی اقدامی مطلوب و مورد قبول اساتید و نوعی فرهنگ‌سازی است.

رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی برگزاری همایش تکریم مقام استاد را به نوعی تقدیر از حرمت دانش و دانشگاه دانست و ادامه داد: معاونت های فرهنگی دانشکده‌ها به عنوان افرادی فرهنگی و آگاه نسبت به تاریخچه و عقبه هر دانشکده می‌توانند کمک مهمی در اجرای این طرح محسوب شوند، لذا جهاد دانشگاهی با هدف اجرای بهینه و درشأن دانش و دانشگاه، دست یاری به سوی معاونان فرهنگی دانشکده‌ها دراز کرده و از هر نوع توصیه و پیشنهادی در این راستا استقبال می‌کند.

وی تکریم مقام استاد را یک نوع الگوسازی و تربیت فرهنگی دانست و گفت: جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران سال‌هاست که این برنامه را اجرا می‌کند و اثربخشی آن در زمینه‌ها مختلف فرهنگی ملموس است.

به گفته وی در همایش نکوداشت مقام استاد که قرار است برای اولین بار در این دانشگاه برگزار شود، اساتید برجسته و با اخلاقی که حق استادی به گردن دانش و دانشگاه دارند شناسایی و تقدیر می‌شوند، اظهار کرد: مهمترین و اصلی‌ترین ویژگی این برنامه، دانشجویی بودن آن است، چراکه تقدیر دانشجو از استاد و به نیکی یادکردن اساتید توسط دانشجو بسیار ارزشمند است.

دکتر بهرامی همچنین در رابطه با فرایند اجرایی این طرح در دانشگاه علوم پزشکی تهران که تا کنون بیش از 17 دوره آن برگزار شده است، عنوان کرد: معاونان فرهنگی دانشکده‌ها به عنوان افرادی که کاملا از پیشینه دانشکده‌ها آگاه هستند می‌توانند در معرفی اساتید برجسته و با اخلاق هر حوزه به دبیرخانه نکوداشت کمک کنند و باقی پروسه و فرایند اجرایی طرح نیز توسط یک گروه کاملا دانشجویی، با صداقت و شفافیت و در فضای استاد دانشجویی و همچنین کسب مشاوره از بزرگان این عرصه انجام می شود.

رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه این نشست ضمن معرفی فعالیت‌ها و پتانسیل جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی، عنوان کرد: فلسفه اصلی جهاد دانشگاهی ایجاد پلی بین دانشگاه و نیازهای مهارتی جامعه و همچنین توانمندسازی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.

وی با اشاره به حذف فرآیند اداری در سیستم جهاددانشگاهی با هدف تسریع و تسهیل امور، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با حضور در دانشگاه بستری برای تسهیل فعالیت‌های فرهنگی و توانمندسازی دانشگاهیان فراهم می‌کند.

دکتر وزیری معاون فرهنگی دانشکده ایمنی و بهداشت در این نشست ضمن تقدیر از برگزاری این مراسم ارزشمند توسط جهاددانشگاهی به عنوان سازمانی که همواره فعالیت‌های جدید و نوآورانه انجام می‌دهد، عنوان کرد: ابتدا باید شرایط، چارچوب و فرایند کار از سوی جهاد دانشگاهی اعلام شود تا ما نیز بتوانیم نقطه نظرات خود را مطرح کنیم.

وی با بیان این که دانشگاه و دانشکده‌ها اکثرا در روز معلم مراسمی تحت عنوان تقدیر از استاد نمونه برگزار می‌کنند، عنوان کرد: انتظار ما از جهاددانشگاهی اجرای طرحی جدید و عدم موازی‌کاری و انجام کارهای تکراریست، بنابراین درخواست ما این است که چارچوب، شرایط، شاخص‌ها و فرایندکار به صورت شفاف مطرح شود تا ما نیز پتانسیل‌ها و توان خود را برای اجرای بهینه این طرح ارزنده به کار ببندیم.

دکتر جمیله محتشمی معاون فرهنگی دانشکده پرستاری نیز در این نشست با تقدیر و استقبال از  برنامه‌هایی که یاد اساتید را زنده نگه می‌دارد، تصریح کرد: البته در فرایند و پروسه اجرای طرح باید محدودیت سنی اساتید انتخابی مشخص شده و راه برای انتخاب اساتیدی که هنوز در دانشگاه فعالیت می‌کنند ولی از هر نظر شاخص و برجسته هستند، باز باشد.

گفتنی است ،در ادامه نشست سایر معاونان فرهنگی دانشگاه نیز نظرات خود را در رابطه با اجرای بهینه طرح نکوداشت اساتید مطرح کردند.


نظر شما :