دکتر علیزاده در گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی مطرح کرد:
رویکرد فرهنگی؛ روح بیانیهی گام دوم انقلاب اسلامی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر عیسی علیزاده امروز (۱۲ تیرماه) در هشتادویکمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی سراسر کشور که به میزبانی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری در حال برگزاری است، اظهار کرد: بحث اصلی و تمرکز گردهمایی بر روی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و ایفای نقش جهاد دانشگاهی در آن است.
وی با اشاره به اینکه نخستین رویکرد در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب شناخت کامل و دقیق بیانیه است، افزود: شناخت، تبیین، تعمیق و تقسیم کار طبق بیانیه گام دوم و رسالت جهاد دانشگاهی در آن، از مهمترین وظایف فعلی ماست.
دکتر علیزاده تاکید کرد: روح بیانیه گام دوم با وجود مباحثی مانند خودباوری، تمدن سازی و… بر اساس مباحث فرهنگی است.
وی با بیان اینکه در گردهمایی رؤسا و معاونین فرهنگی مراکز جهاد دانشگاهی کشور پیشنهادها در باب راههای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب جمعآوری میشود، خاطرنشان کرد: این پیشنهادها پس از تصویب اعضا به راهبردهای عملی برای تحقق این بیانیه تبدیل و ابلاغ خواهد شد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی ادامه داد: هر زمان که حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی به اوج خود برسد، این نهاد بیشتر شکوفا خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جوانگرایی و جانشینپروری عملیاتی دو محور اصلی در ستاد معاونت فرهنگی بوده است.
استفاده از ایدهها برای ایجاد تحول
در ادامه، دکتر پریسا نوروزی معاون دفتر فرهنگی، گردشگری و ورزش سازمان برنامه و بودجهی کشور نیز گفت: میراث فرهنگی و توسعه گردشگری و سازماندهی آن و همچنین توسعه صنایع فرهنگی مانند بازیهای رایانهای، انیمیشنسازی و… را از جمله اولویتهای حمایتی در برنامه ششم توسعه برشمرد.
وی اظهار کرد: گستردگی بخش فرهنگی در توسعه کشورها یک اصل است.
دکتر نوروزی افزود: کتاب و کتابخوانی و فرهنگسازی در این زمینه و همچنین تدوین سند سبک زندگی ایرانی اسلامی از مهمترین اولویتهای برنامه ششم توسعه است.
معاون دفتر فرهنگی، گردشگری و ورزش سازمان برنامه و بودجهی کشور ادامه داد: میراث فرهنگی و توسعه گردشگری و سازماندهی آن و همچنین توسعه صنایع فرهنگی مانند بازیهای رایانهای، انیمیشنسازی و… از دیگر اولویتهای حمایتی در برنامه ششم توسعه هستند.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی میتواند در آموزش نیروها و ارتباط با دانشگاهها برای استفاده از ایدهها به منظور ایجاد تحول در این زمینهها فعالیت کند، تصریح کرد: اعتبارات در این زمینه کم است، اما ظرفیتها بسیار فراوان است.
دکتر نوروزی تاکید کرد: بر اساس تواناییهای جهاد دانشگاهی، ما میتوانیم نقش تسهیلگر را برای گرفتن بودجههای مصوب برای این نهاد داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی میتواند با تعامل و ارتباط مؤثر با دستگاههای مختلف، بخشی از اعتبارات خود را تامین کند.
نظر شما :