معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی خبر داد:

اجرای طرح‌ گردشگری مزرعه و آب‌بندان در استان مازندران

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۴ کد : ۹۱۰ عمومی تاپ خبر
معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی از اجرای طرح گردشگری مزرعه و آب‌بندان در استان مازندران خبر داد.
اجرای طرح‌ گردشگری مزرعه و آب‌بندان در استان مازندران

 

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر بهروز بادکو اظهار کرد: ضرورت دارد هر گونه اقدام در حوزه‌های عملکردی و بخش‌های آموزش، پژوهش، فرهنگی و غیره در قالب برنامه توسعه ششم دیده شود تا کمک‌های مرکز به واحدها به صورت سیستماتیک صورت گیرد.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی گفت: با توجه به الزامات بودجه سال ۹۷ این امکان وجود دارد که واحدهای استانی جهاد دانشگاهی نیز بتوانند از منابع استانداری‌ها استفاده کنند.

وی تصریح کرد: اقدامات خوبی در مجموعه جهاد دانشگاهی مازندران انجام شده و امیدواریم بتواند بخشی از مشکلات استان را حل کنیم ولی الزامش این است که این برنامه‌ها در قالب برنامه ششم گنجانده شود.

دکتر بادکو درباره نحوه حمایت از واحدهای استانی جهاددانشگاهی افزود: قبلا مصوب شده است که واحدهای سازمانی در استانها اگر ساخت‌وسازی در داخل دانشگاه داشته باشند مورد حمایت قرار گیرند و این جزو اولویت سازمان است و تاکید شده که جهاد دانشگاهی به ویژه در بخش فرهنگی با دانشگاه بیش از پیش ارتباط برقرار کند.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی اظهار کرد: اولویت جهاددانشگاهی این است تا جای امکان واحدهای استان در داخل دانشگاه مستقر شوند به ویژه بخش فرهنگی و دانشجویی باید با دانشگاه ارتباط مستمر داشته باشند.

وی با بیان این که طرح گردشگری مزرعه و آب‌بندان جهاددانشگاهی مازندران که با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های ذیربط استانی در حال انجام است طرح خوب و مثبتی است، افزود: از آنجا که اراضی حاشیه آب‌بندان‌ها کاربرد کشاورزی و باغات ندارد و به عنوان نگهدارنده آب نقش آفرینی می‌کند، تعریف نقش جدید گردشگری در این زمین‌های کوچک اقدام جدید و مثبتی است و چون محدودیت‌های مناطق جنگلی را ندارد می‌توان نمونه این طرح پایلوت گردشگری مزرعه را در آب‌بندانهای استان تسری داد تا در آینده نزدیک بتواند جمعیت قابل توجهی از گردشگران را به خود جذب کند.

دکتر بادکو درباره اختصاص اعتبار به واحد مازندران برای پیشبرد طرح‌های عمرانی و پژوهشی گفت: هر ساله به تعدادی از پروژه عمرانی کمک می‌کنیم و سعی داریم احداث ساختمان اصلی جهاد دانشگاهی را به نتیجه برسانیم.

وی افزود: از بودجه سال ۹۷ این امکان وجود دارد که واحدهای استانی بتوانند از منابع استانداری‌ها نیز استفاده کنند.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع  جهاددانشگاهی درباره نحوه حمایت از ایسنا و ایکنا گفت: طبق مصوبه شورای هماهنگی که به تایید جهاد هم رسیده است ۱۰ درصد از بودجه فعالیت‌های قرآنی و ۱۰ درصد از بودجه ایسنا مربوط به استانها است که این اعتبار را از طریق پیگیری به رئیس جهاد می‌توان دریافت کرد.


نظر شما :