سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد اعلام کرد:
افزایش و ارتقای کیفیت آموزشهای مهارتی در مرکز/ تحصیل بیش از ۳ هزار و ۳۳۰ دانشجو
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد افروغی با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، 20 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی تدریس میشود.
وی در خصوص وضعیت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در طرح ساماندهی مراکز علمی کاربردی، ادامه داد: سامانه سطح بندی مراکز علمی کاربردی در سال 98 فعال شده و در حال ورود اطلاعات هستیم ولی تاکنون سطح بندی دقیقی از مراکز علمی کاربردی کشور انجام نشده است.
افروغی، افزایش و ارتقای کیفیت آموزشهای مهارتی و شناخته شدن به عنوان یک دانشگاه کارآفرین (نسل سوم) و جذب دانشجو در رشتههای مورد نیاز بازار را از فعالیتهای مرکز برای جذب دانشجوی بیشتر ذکر کرد.
سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با بیان این که در این مرکز به ازای هر 11.8 دانشجو در این مرکز یک استاد وجود دارد، که بالاتر از استانداردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی است، بیان کرد: در حال حاضر بیش از 95 درصد اساتید این مرکز فوق لیسانس و دکترا هستند.
به گفته وی، رایزنی با اتحادیهها، اصناف و صنایع مرتبط با رشتههای مرکز در قالب درس کاربینی و کارورزی برای رفع نیازهای آن ها، بخشی از فعالیتهای انجام شده در خصوص ارتباط این مرکز با صنعت است.
وی برگزاری بیش از 140 کارگاه آموزشی، سیمنار و همایش و همچنین فعال نمودن انجمنهای علمی و کانونهای دانشجویی و ترغیب دانشجویان به ارایه مقالات علمی- پژوهشی از اهم فعالیتهای پژوهشی مرکز در سال تحصیلی جاری بوده است.
وی فعالیتهای فرهنگی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در سال تحصیلی جاری را در 6 حوزه دینی و مذهبی، حوزه اردوهای فرهنگی، تفریحی و علمی، حوزه مطالبه گری و آزاد اندیشی، حوزه تربیت بدنی و ورزش، حوزه نمایشگاهی و حوزه جشنواره و مسابقات عنوان کرد.
وی به راه اندازی مرکز نوآوری توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در سال تحصیلی جاری اشاره و تصریح کرد: این مساله در بالا رفتن میزان اشتغال دانش آموختگان بسیار موثر بوده است. مرکز رشد که مکمل مرکز نوآوری است تا سال آینده راهاندازی می شود و چرخه تحصیل تا اشتغال را کامل خواهد کرد.
وی افزایش رشتههای مهارتی بیشتر، توجه ویژه به دروس کاربینی و کارورزی و دروس گروه کارآفرینی و توجه ویژه به تقویت زیرساختهای کارآفرینی را از برنامههای سال تحصیلی آینده برشمرد.
نظر شما :