توسط انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛
"کتاب غذا، کشاورزی و گردشگری" منتشر شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این کتاب توسط کاتیا لورا سیدالی، آکیم اسپیلر و برگیت شولز نوشته شده است که توسط دکتر هادی رفیعی و راحله والی زاده، عضو هیات علمی و پژوهشگر گروه اقتصاد گردشگری پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی ترجمه شده است.
این کتاب دارای رویکرد بین رشتهای است و با توجه به ساختار، سه بخش اصلی در این کتاب وجود دارد. بخش اول تحت عنوان گردشگری مزرعه روستایی، بخش گردشگری را در بسیاری از کشورهای اروپایی مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد؛ بخش دوم کتاب، موضوع گردشگری مزرعه و روستایی را با بخش غذا و نوشیدنی مرتبط میکند و بخش سوم نیز موضوع راههای جدید تحقیق:بازاریابی آنلاین و تجزیه و تحلیلهای حسی ارائه شده است.
در مقدمه مترجمان کتاب آمده است که تغییرات در تقاضای گردشگران و علاقمندی آنها به کشف و آشنایی با سنتها و فرهنگهای جدید باعث شده که در دهه اخیر، رشد گردشگری کشاورزی در مناطقی همچون اروپا، آمریکا و بعضا آسیا افزایش قابل توجهی پیدا کند.
این تغییرات، به افزایش گردشگری در مناطق با چشم انداز زیبا و یا با میراث فرهنگی غنی کمک کردهاند، گردشگری کشاورزی به عنوان یک منبع مهم درآمد در مناطق و مزارع هدف گردشگری ایفای نقش نموده و باعث شده که در بسیاری موارد گردشگری به عنوان شغل اول، جایگزین فعالیتهای کشاورزی گردد. در واقع، مزارع کشاورزی به عنوان مقصد هدف در صنعت گردشگری ایفای نقش نموده و در این مزارع، خدمات مختلف گردشگری ارایه میگردد.
این کتاب تلاش میکند تا همزیستی بین گردشگری روستایی و کشاورزی و ارتباط آن ها با تولید غذا و نوشیدنی را از چیزهای مختلف مورد بررسی قرار دهد که میتواند در جذب گردشگران به مناطق روستایی و کشاورزی نقش بسیار مهمی ایفا نماید.
این کتاب همچنین با رویکردی بین رشتهای و با هدف ارایه تجارب مختلف گردشگری مزرعه و روستا و ایدههای نو و خلاق در بازاریابی خدمات گردشگری، میتواند نه تنها در بخشهای آکادمیک و علمی، بلکه در بخشهای اجرایی و از طرف فعالان این حوزه مورد استفاده قرار گیرد.
علاقمندان میتوانند جهت خرید این کتاب به فروشگاههای معتبر سراسر کشور یا به درگاه اینترنتی www.jdmpress.com مراجعه و یا تلفن 38842230 دفتر پخش انتشارات جهاد دانشگاهی خراسان رضوی تماس حاصل کنند.
نظر شما :