آسیبهای اجتماعی مناطق حاشیهای یزد پهنهبندی میشود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، بهروز اسلامی با اشاره به نقش افکار سنجی در تدوین برنامههای راهبردی و موثر، اظهار کرد: مرکز افکار سنجی ابزاری کاربردی در راستای جمع آوری اطلاعات اجتماعی است که دادههای مورد نیاز در جامعه را از طریق بانک پرسشگران جمع آوری و برای تدوین راهکارهای ارایه خدمات بهتر، در اختیار مدیران قرار میدهد.
وی توسعه علمی و تحقیقاتی را از جمله اهداف مرکز افکار سنجی دانست و افزود: افکار سنجی در حقیقت راهکاری برای شناخت نیاز جامعه و آگاهی از مسیرفکری اقشار مختلف جامعه در مورد مسایل گوناگون است.
مدیر مرکز مطالعات اجتماعی سازمان جهاددانشگاهی یزد در ادامه با بیان این که دو مرکز افکار سنجی و مطالعات اجتماعی همگام با هم در این سازمان مشغول فعالیت هستند، گفت: اجرای طرحهای ملی در حوزه نظرسنجی و مطالعات اجتماعی از جمله برنامههای در دستور کار جهاددانشگاهی در استان و کشور است.
اسلامی انجام طرحهای نظرسنجی ادارات دولتی، بیمارستانها، شرکت برق، شرکت گاز و طرحهای تخصصی راههای تمرین تربیت دینی در فضای مجازی و نقش آموزههای دینی در ایجاد شادکامی فردی و اجتماعی را از دیگر اقدامات انجام شده و در دستور کار مرکز مطالعات جهاد دانشگاهی استان یزد دانست و تصریح کرد: اجرای طرح پهنه بندی آسیبهای اجتماعی در حاشیه شهر یزد یکی از اقدامات در دستور کار این مرکز است.
وی بیان کرد: در طرح پهنهبندی آسیبهای اجتماعی شهر یزد یکی از مناطق حاشیهای شهر مشخص و با تعیین نوع جرائم انجام شده به مسوولان امکان برنامهریزی کلان برای مقابله با آسیبهای اجتماعی موجود را میدهد.
اسلامی در پایان با اشاره به اینکه ایسپا نقش پررنگی در توسعه تحقیقات افکار عمومی دارد، خاطرنشان کرد: نتایج تحقیقات این مجموعه در سطح استانی و کشوری توجه مسوولان را بیشتر از قبل به ارزیابی نظرات مردم در مسایل مختلف جلب کرده است.
نظر شما :