به همت سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی؛
استارتآپ ویکند در تبریز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، مهدی کاظمی خالدی رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، در مراسم اختتامیه این رویداد، گفت: استارتآپها فرصتی برای تمرین و کسب تجربه هستند.
وی با بیان اینکه شرکت کنندهها، استارتاپ ویکند تبریز را به عنوان فرصتی برای تمرین و بازی تلقی کرده و از اهدافشان دور نشوند، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای این استارتآپ فراهم کردن فرصتی برای تمرین خیلی چیزها و کسب تجربه است، ما زمان دانشجویی فرصت تجربه را بدست نیاوردیم.
کاظمی تیمسازی را یکی دیگر از دستاوردهای استارتاپها دانست و ادامه داد: روز تیم سازی در استارتاپها حائز اهمیت بوده و باید تیمی تشکیل دهید که در آینده هم بتوانید به آن تکیه کنید.
رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با بیان اینکه قدردان زحمات کسانی که تجربیاتشان را رایگان در اختیارتان قراردادهاند، باشید، گفت: شرایط امروز کشور با گذشته متفاوت بوده و اقدام جهاد دانشگاهی نسبت به برگزاری این رویداد در شرایط کنونی قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: مسوولان جهاد دانشگاهی از برگزاری چنین رویدادهایی دلسرد نشده و این فرصت تمرین و تجربه را برای دانشجویان ایجاد کنند.
دکتر جعفر محسنی رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، با بیان اینکه جهاددانشگاهی همچون یک دانشگاه جامع در همه حوزهها فعالیت میکند، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان در زمینههای پزشکی، صنعتی و علوم انسانی فعالیت کرده و دانشگاه علمی کاربردی این سازمان نیز با برگزاری استارتآپها از ایده ها حمایت میکند.
وی اظهار کرد: مطمئنا اکنون روحیات شرکت کنندهها با روز افتتاحیه استارتآپ فرق کرده و تجربیاتشان افزایش یافته است.امیدوارم برگزاری چنین رویدادهایی زمینهسازی راهاندازی کسبوکار برای جوانان شود.
رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه همگی در قبال آینده کشورمان وظیفه داریم، گفت: جوانان باید با روحیهی خستگی ناپذیر فردای ایران را بسازند.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی همواره در شرایط سخت کارهای بینظیری انجام داده است، خاطرنشان کرد: زمان جنگ که کشور در تحریم بود، حدود ۵۰ دانشجو در دانشگاه تبریز دور هم جمع شده و با پشتیبانی جهاد دانشگاهی کارگاه تولید مهمات برای رزمندهها تشکیل دادند که ۲۲ نفر از این دانشجویان در بمباران این کارگاه شهید شدند.
دکترمحسنی با اشاره به وجود روحیه جهادی بین نیروهای جهاد دانشگاهی، گفت: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی اکنون در زمینهی سلولهای بنیادی جایگاه بسیار خوبی در دنیا دارد، همچنین جهاد دانشگاهی که در زمان جنگ فرستندههای رادیویی با طول موج کم تولید میکرد، امروزه توانایی تولید فرستندههایی با طول موج بالا و در سطح بین المللی را دارد.
رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، بیکاری را یکی از مشکلات اساسی کشورمان دانست و افزود: جوانانی که باید پایههای زندگیشان را تقویت کرده و فردای کشورمان را بسازند، متاسفانه امروزه با مشکلات بیکاری دست و پنجه نرم میکنند.
دکترمحسنی با بیان اینکه سازمان تجاریسازی، فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی استان با حمایت از ایدهها برای اشتغال زایی تلاش میکند، اظهار کرد: برای ایجاد مشاغل خانگی نیز برنامههایی مدنظر داریم.
وی افزود: مجوز ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی دریافت شده و برای حمایت از ایده و کمک به تبدیل آن به محصول تلاش خواهیم کرد.
استارتآپ ویکند تبریز با همکاری استارتآپ های موفق و سازمان جهاددانشگاهی استان و همچنین حمایت مرکز تجاریسازی فناوری و اشتغال فارغالتحصیلان جهاددانشگاهی به مدت سه روز از ۱۳ الی ۱۵ تیرماه سالجاری در فرهنگسرای دکتر مبین تبریز برگزار شد.
نظر شما :