آن‌چه در روز اول گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی گذشت

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۳:۲۱ کد : ۸۹۴۲ عمومی تاپ خبر
گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی صبح امروز (۲۹ خردادماه) در شهر همدان ٱغاز به کار کرد و به صورت فشرده تا ساعت ۱۹ ادامه داشت. آن‌چه می‌خوانید خلاصه ای از مطالب مطرح شده در روز اول این گردهمایی است.
آن‌چه در روز اول گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی گذشت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، روز اول گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی با سخنرانی مهندس اسدی رییس جهاددانشگاهی همدان و میزبان این گردهمایی با محوریت ارایه گزارش این واحد (توازن منطقی بین معاونت ها، توسعه‌ی واحد براساس ظرفیت بومی، انتخاب تخصص سفال و سرامیک به عنوان رشته‌ی شاخص در جهاددانشگاهی همدان) و هم‌چنین سخنرانی ابتدایی دکتر شریفی زاده معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی با محوریت تعامل بین صف و ستاد در این نهاد (جهاددانشگاهی یک مجموعه‌ی گسترده و به هم پیوسته،  شناسایی فرصت‌های بزرگ این نهاد در شرایط امروز کشور و جایگاه آن بیانیه‌ی گام دوم انقلاب) آغاز شد.

در ادامه و بعد از صحبت‌های دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر بادکو معاون پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی این نهاد، جزییات بودجه‌ی سال ۱۳۹۸ جهاددانشگاهی و نکات و ملاحظات در این زمینه را تشریح کرد؛ هم‌چنین دکتر متقیان رییس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از مرجع مورد اعتماد این خبرگزاری در بین فضای رسانه‌ای کشور و ارجاعات فراوان مطبوعات و خبرگزاری ها به ایسنا و نفوذ بالای این خبرگزاری در کشور خبر داد.

هم‌چنین در این گردهمایی و بعد از سخنرانی دکتر پورعابدی معاون پژوهش و فناوری این نهاد، مهندس اصغری رییس سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در کارگاه تخصصی فناوری بلاک چین از سونامی این فناوری و آینده‌ و تحولات عظیم دنیا پس از استفاده از آن و اقدامات جهاددانشگاهی در این زمینه، دکتر ایمانی خوشخو رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به تاسیس این پارک و اهمیت تبدیل ایده‌ی فرهنگی به کالای فرهنگی و آمادگی گسترش این پارک در استان‌ها، مهندس چهارلنگ مدیر کل حراست جهاددانشگاهی با محوریت راهبردهای دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران و هوشیاری این نهاد، دکتر عظیم زاده رییس مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی از ظرفیت بالای SID برای همکاری بین واحدی با توجه به امکانات جدید این مرکز، دکتر باصولی رییس سازمان جهاددانشگاهی یزد با تشریح فعالیت فناورانه‌ی جهاددانشگاهی در تولید نیمه‌صنعتی سرامیک های ویژه‌ی نسوز، مهندس سهراب نژاد رییس جهاددانشگاهی کردستان با معرفی کامل سامانه‌ی جامع اطلاعات مکانی این نهاد، دکتر علوی رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با موضوع آسیب‌شناسی فرهنگ بازنشستگی در این نهاد، سخنان خود را ایراد کردند.

در ادامه و بعد از صحبت‌های دکتر بیجندی معاون آموزشی جهاددانشگاهی و رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) و پاسخ‌های وی به سوالات آموزشی روسای واحدهای سازمانی این نهاد، دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده معتمد با تشریح فعالیت‌های شاخص این پژوهشکده و لزوم گسترش آن در بین واحدها، دکتر دهقانی رییس جهاددانشگاهی لرستان از ضرورت نقش جهاددانشگاهی در بیانیه‌ی گام دوم انقلاب، مهندس پیله چی رییس جهاددانشگاهی قزوین با ارایه مجموعه پیشنهادهایی درباره‌ی ارتقای سطح جهاددانشگاهی و نکات و حواشی پیرامون آن و مهدی عباسی مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی از تاملاتی چند درباره‌ی بیانیه‌ی گام دوم انقلاب، صحبت به میان آوردند.

دکتر خجسته نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی مهمان ویژه‌ی گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی بود و درباره‌ی جایگاه قدرتمند و نقش‌آفرینی این نهاد در گام دوم انقلاب اسلامی، ضرورت مبارزه با فساد به عنوان یکی از عوامل اصلی مانع توسعه‌ی کشور، قول پیگیری طرح‌ها و برنامه‌های جهاددانشگاهی در مجلس شورای اسلامی و ایجاد بستر فعالیت‌های شاخص در استان همدان، سخن گفت.

دکتر شمسیان رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی نیز در این گردهمایی با موضوع مهم هم‌اندیشی برای آینده‌ی این نهاد، بر موضوعاتی چون ضرورت بیشتر شدن گفت‌وگوی درون سازمانی و پیدا کردن نقاط مشترک، تشویق داشتن روحیه‌ی حقیقی انقلابی، جوان سازی انگیزه‌ها و حفظ و اشتیاق آن در نیروهای جهادی، مراقبت از نخبه گریزی، دوست داشتن جهاددانشگاهی به عنوان یک اصل در به کارگیری نیروها،  ایجاد وحدت سازمانی با وجود نظرات مختلف در آن، شناخت مسایل فرهنگی روز و بها دادن با شجاعت به آن، تعریف کارویژه های مختص جهاددانشگاهی و افتخار همیشگی به هویت جهادی تاکید کرد.

تشریح مهم ترین فعالیت‌های معاونت آموزشی جهاددانشگاهی در سال ۹۸

دکتر بیجندی معاون آموزشی و رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی نیز در این این گردهمایی بیان کرد: با هوشمندی سازمان اداری و استخدامی کشور، برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی بر عهده‌ی جهاددانشگاهی قرار گرفت که این فعالیت برکات زیادی برای این نهاد داشت.
وی ادامه داد: آزمون استخدامی آتش نشانی و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری ها را نیز جهاددانشگاهی برگزار می‌کند.
دکتر بیجندی اظهار کرد: برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت ۱۱ پروژه برای وزارت نفت، آموزش‌های حضوری و مجازی شهرداران، معاونان و کارشناسان شهرداری کشور، چند طرح ملی آموزشی مانند تربیت مهدکودک، داناب، سرباز ماهر و... از جمله فعالیت‌های شاخص ادامه دار این  معاونت است.
وی افزود: اتمام پروژه‌ی ملی eight، راه‌اندازی سازمان آموزش‌های مهارتی و تخصصی، پیاده‌سازی و اجرای قطب بندی آموزشی، راه‌اندازی رسمی مرکز آزمون، کیفی سازی محتوای دوره‌های آموزشی و ساماندهی ساختار گروه‌های آموزشی از جمله رووس برنامه‌های حوزه‌ی برنامه‌ریزی و نظارت معاونت آموزشی در سال ۱۳۹۸ می‌باشد.
وی تاکید کرد: آموزش موتور پیشران مجموعه‌ی فعالیت‌های جهاددانشگاهی است؛ بنابراین رعایت الزامات حفظ و نگهداری این موتور نیاز است
معاون آموزشی جهاددانشگاهی تشریح کرد: هم‌چنین تدوین نهایی سند نقشه‌ی راه آموزش عالی جهاددانشگاهی، فراهم‌سازی مقدمات ورود جدی به آموزش‌های بین‌المللی و اصلاح فرآیندهای جذب، پذیرش، ارتقا و تبدیل وضعیت از جمله رووس برنامه‌های حوزه‌ی آموزش عالی و اعضای هیات علمی این معاونت در سال جاری است.
وی با اشاره به حوزه‌ی تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) جهاددانشگاهی بیان کرد: سامان دهی نظام هدایت شغلی و ارتقای فرهنگ کارآفرینی و روحیه‌ی خودباوری دو ماموریت مهم این سازمان در نقشه‌ی جامع علمی کشور است.
دکتر بیجندی در پایان گفت: گسترش طرح ملی توسعه‌ی مشاغل خانگی در ۳۱ استان، راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری، اجرای طرح فاوا و فعال سازی مجدد شرکت دانش‌بنیان جهاددانشگاهی از برنامه‌های امسال سازمان ستفا می‌باشد.


نظر شما :