با حضور دکتر طیبی صورت گرفت؛
ارایه فعالیتهای فناورانه جهاد دانشگاهی به "Escap"
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی، با بیان این که عمده فعالیتهای این سازمان توسعه علمی و فناورانه و انتقال تکنولوژی بین کشورهای آسیایی و حوزه پاسفیک است، اظهار کرد: ۵۳ کشور آسیایی از جمله ایران و ۱۰ کشور غیر آسیایی عضو Escap هستند.
وی بر لزوم استفاده از مزایای این عضویت تاکید کرد و ادامه داد: صبح امروز (پنجشنبه) جلسهای را با آقای "جاناتان ونگ" به عنوان یکی از مدیران Escap برگزار کرده و مجموعه جهاد دانشگاهی را به وی معرفی کردیم.
رییس جهاد دانشگاهی از استقبال Escap از مجموعه فعالیتهای جهاد دانشگاهی به ویژه فعالیتهای توسعه علمی و فناورانه این نهاد خبر داد و گفت: این سازمان با توجه به تنوع فعالیتهای علمی و فناورانه خود میتواند به سه روش از منابع Escap استفاده کرده و همچنین توانمندیهای علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی را به کشورهای عضو این سازمان انتقال دهد.
دکتر طیبی یکی از مشکلات موجود در کشور را محدودیت منابع مالی برای فعالیتهای علمی و فناورانه اعلام کرد و گفت: Escap میتواند به رفع این محدودیت کمک کند، ضمن این که از دیگر مزایای ارتباط با این سازمان نیز شرکت در کنفرانسها و همایشهای آن در کشورهای عضو و برقراری ارتباطات علمی و فناورانه با سایر اعضا است.
وی اضافه کرد: ما نیز متقابلا میتوانیم از طریق Escap، بانی برگزاری چنین کنفرانسهایی باشیم که این موضوع به اطلاع از توانمندیهای متقابل کشورهای عضو کمک کرده و زمینه همکاری در این زمینه را فراهم میکند.
رییس جهاد دانشگاهی در پایان خاطر نشان کرد: این موضوع که ۸۰ درصد منابع مالی مورد نیاز جهاد دانشگاهی از طریق کارهای فناورانه و فروش این محصولات تامین میشود، مورد استقبالEscap قرار گرفته است.
نظر شما :