مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی:
جهاددانشگاهی اقدامات بزرگ و مهمی در عرصه های علمی و فرهنگی انجام داده است
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: راه برونرفت کشور از مشکلات تکیه بر نخبگان جوان و به کارگیری ایدههای آنها در زمینههای مختلف علمی و فرهنگی است به طوری که باید به آن بها داد. امروز با توجه به فضای مسموم سیاسی یک مجموعه مانند جهاددانشگاهی این تفکر و قدرت را میتواند در قشر دانشجو ایجاد کند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حجتالاسلام حسین دلاوری مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، در حاشیه بازدید از مرکز فوقتخصصی ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: پیش از انقلاب در دانشگاهها رویکردها و ویرانههای فکری حاکم بود، با وجود اینکه فعالیت علمی در کشور وجود داشت اما روح ناامیدی و یاس و کوچکبینی در فضای دانشگاهها حاکم شده بود و با تشکیل جهاد دانشگاهی توسط انقلاب فرهنگی بسیاری از خلاهای گذشته از بین رفت.
وی ادامه داد: امروز با توجه به مشاهده حرکت روبه پیشرفت کشور، چند سالی است عوامل بازدارندهای از جهت سیاسی و... به کندپیشرفتن این روند منجر شده و آسیبهایی را هم به دنبال داشته است، اما مجموعههایی مانند جهاددانشگاهی فارغ از جناحها و گروههای سیاسی امیدی را در مجموعه نخبگان و بزرگان کشور به وجود آورده است.
وی افزود: مجموعههایی که فراجناحیاند و سیاسیکار نبوده و فارغ از مسائل سیاسی کشور دلسوز نظام و دستاوردهای انقلاب هستند، باید کارهای بزرگ را انجام دهند و به طور جهادی حمایتهای بی دریغ خود را در عرصههای فرهنگی، فناوری و علمی انجام دهند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی بیان کرد: در طی سالهای اخیر جهاددانشگاهی تلاشهای بسیاری را انجام داده است، امید و پشتوانهای که این نهاد در کشور داراست، دیدگاه و جهتگیری درست مقام معظم رهبری است.
دلاوری تاکید کرد: مجموعههای علمی مانند جهاددانشگاهی نباید خستگی به خود راه بدهند. مجموعههایی انقلابی مانند اوقاف، نیروی مقاومت بسیج و حتی بنیاد مستضعفان مجموعههایی که سرمایههای بسیاری در اختیار دارند باید امروز با امیدواری و دور کردن یاس و ناامیدی بخشی از لطماتی که در سالهای گذشته وارد شده را با همیاری بیشتر انجام دهند.
وی افزود: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی یک مجموعه مردمی، علمی و فرهنگی در رشتههای مختلف است؛ نظر بنده این است که مردم را فرا بخوانیم. زیرا در کشور شخصیتهای دلسوزی به لحاظ اقتصادی از توانمندیهای بسیاری به ویژه در استان برخوردار هستند و در تمامی عرصهها کمک نمودند بطور مثال ساخت فاز دوم بیمارستان آیتالله خوانساری قرار بود از طریق اوراق مشارکت وقف انجام بگیرد اما خیرین و مردم، گوی سبقت را ربودند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی افزود: آمادگی داریم به صورت جدی این جلسه آغازی برای ایجاد انجمن یاورانوقففناوری یا هر عنوان دیگری باشد و بتوان با مشارکت افرادی مانند نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و دیگر دستگاههای اجرایی، اساتید دانشگاه و... این انجمن را هدایت کرد.
وی گفت: مجموعه درمان ناباروری جهاددانشگاهی چیزی ازمجموعههای علمی که در تهران وجود دارد، کم ندارد و خدمات شایستهای را انجام میدهد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی بیان کرد: مجموعه سازمان اوقاف یکی از پرکارترین سازمانها است که در تمامی عرصهها مشارکت دارد زیرا تمامی زمینهها هزینهبر و به سرمایه گذاری خیرین نیاز دارد.
دلاوری افزود:۴۰۰ بیمارستان در کشور، بیمارستان موقوفه است و بزرگترین آن بیمارستان نمازی شیراز یکی از مجموعههای پژوهشی و موقوفه است که در زمینه درمانی و علمی فعال است.
سید جعفر نظامدوست رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در حاشیه بازید از این مرکز اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد فرهنگی است و فعالیتهای بسیاری در زمینه فرهنگی و علمی انجام میدهد.
وی افزود: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به توجه بیشتر ۵ آسیب اجتماعی، این مرکز همواره فعالیتهایی را در زمینه آسیبهای اجتماعی انجام داده است به طوری که با هماهنگی استانداری و تعامل با نهادهای فرهنگی و مسوولان استانی این مهم را دنبال میکنیم.
نظامدوست گفت: باید برای فعالیت هرچه بیشتر نخبگان را بسترسازی کنیم به طوری که از ایدههای آنها پشتیبانی و حمایتهای لازم صورت پذیرد.
رییس جهاددانشگاهی به نبود آزمایشگاه ژنتیک در این مرکز اشاره و افزود: با تاسیس این آزمایشگاه میتوان از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری کرد و خدمات موثرتری را برای مردم انجام داد.
نظر شما :