امروز انجام شد؛
دیدار رییس جهاددانشگاهی و نماینده مرکز همکاریهای جنوب - جنوب سازمان ملل متحد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، با توجه به ضرورت و اهمیت همکاری ها در انتقال تجربیات میان کشورهای درحال توسعه و لزوم معرفی و طرح دستاوردهای علمی و اجرایی جهاددانشگاهی در مجامع بین المللی امروز، 23 خرداد نشست مشترکی با حضور دکتر طیبی و دکتر دنیس ان کالا نماینده مرکز همکاری های جنوب - جنوب سازمان ملل متحد (UNOSSC ) در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار شد.
دکتر طیبی در این نشست با اشاره به اهداف جهاددانشگاهی و جایگاه این نهاد در افق 1404 بر ضرورت همکاری های بین المللی اشاره کرد و تعامل موثر با اعضای شبکه همکاری های جنوب- جنوب را با توجه به حضور کشورهایی همچون ژاپن، هند، چین، استرالیا و ترکیه ضروری دانست.
وی فراهم کردن مقدمات لازم در برگزاری جلسات مشترک، حضور در مجامع و نشست کشورهای عضو و انجام پروژه های مشترک آموزشی و پژوهشی بین اعضا را از جمله اقدامات موثر در همکاری های جنوب - جنوب دانست و آمادگی جهاددانشگاهی در تعامل و به اشتراک گذاری تجارب پژوهشی، آموزشی و فرهنگی با کشورهای عضو را اعلام کرد.
دکتر دنیس ان کالا نیز ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با فعالیت های جهاددانشگاهی، تجمیع حجم وسیعی از فعالیت های علمی و تخصصی در تمامی رشته های علوم و در قالب یک ساختار منسجم را بی نظیر دانست و اظهار کرد که همکاری این نهاد با سازمان ها و موسسات علمی، فرهنگی و پژوهشی کشورهای عضو می تواند نقش مهمی در رشد و توسعه مشترک آن ها داشته باشد.
وی بهره مندی از خدمات مرکز افکارسنجی، سازمان گردشگری و همچنین پژهشکده های پزشکی و فنی مهندسی جهاددانشگاهی را موجب پبشرفت و انتقال تجارب دانست و با تشریح ساختار سازمانی و جایگاه منطقه ای همکاری جنوب جنوب، به روش های برقراری ارتباط موثر بین کشورهای عضو اشاره کرد و معرفی توانمندی های جهاددانشگاهی در مجمع سالانه کشورهای عضو را امری مهم و ضروری دانست.
در ادامه مهندس علی مرادی مدیر کل دفتر همکاری های علمی و ارتباطات بین الملل جهاد دانشگاهی نیز به تشریح فعالیت های این نهاد در حوزه فنی و مهندسی، علوم پزشکی، کشاورزی ،علوم انسانی و مطالعات اجتماعی پرداخت و توسعه همکاری های بین المللی در قالب همکاری با نهادها و سازمان های منطقه ای و بین المللی را یکی از مهمترین راه های دستیابی به اهداف مشترک این کشورها و ایفای نقش موثر آنها در تعامل با یکدیگر دانست.
گفتنی است، همکاری های جنوب- جنوب، ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﻫﻤﻜﺎری ﺑﯿﻦ ﮐﺸﻮر ﻫﺎی در ﺣﺎل ﺗﻮﺳﻌﻪ است که در ﮐﻨﻔﺮﺍﻧﺲ آﻓﺮﯾﻘﺎﯾﯽ- آﺳﯿﺎﯾﯽ سال 1955 شکل گرفت. در 55 سال گذشته نیز ارتباطات جنوب- جنوب بخش ﻣﻬﻤﯽ ﺍﺯ ﻫﻤﻜﺎری ﻫﺎی ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ در مسیر ﺗﻮﺳﻌﻪ بوده ﮐﻪ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ رﺷﺪ ﺑﺮﺍی ﮐﺸﻮر ﻫﺎی در ﺣﺎل ﺗﻮﺳﻌﻪ رﺍ در ﭘﯿﮕﯿﺮی ﻫﺎی ﻓﺮدی و ﺟﻤﻌﯽ آن ها ﺍﺯ ﺗﺪﺍوم رﺷﺪ ﺍﻗﺘﺼﺎدی و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﺎﯾﺪﺍر ﺍرﺍیه کرده است.
نظر شما :