رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی:

طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان اجرا می شود

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۱ کد : ۸۷۴۷ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: با توجه به تفاهم نامه سه جانبه، طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار توسط جهاد دانشگاهی در استان اجرا می شود.
طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان اجرا می شود

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی در خصوص طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در خراسان جنوبی امروز 22 خرداد ماه اظهار کرد: این طرح در ادامه اجرای موفق الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی که سال گذشته در کشور اجرا شد به جهاد دانشگاهی واگذار شده است.

وی افزود: موافقت نامه این طرح اسفند ماه سال گذشته بین جهاد دانشگاهی، معاونت توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری به امضا رسید.

رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار بر اساس الگوی مشاغل خانگی اجرا می‌شود اضافه کرد: زنانی که همسرشان فوت شده‌اند، توانایی انجام کار ندارند و سرباز یا زندانی هستند مشمول این طرح می‌شود.

وی ادامه داد: البته زنانی که مجرد قطعی محسوب می‌شوند نیز مشمول این طرح شده و می‌توانند از مزایای آن بهره مند شوند.

صادقی با بیان اینکه ۶ هزار نفر در کل کشور برای این طرح مد نظر قرار گرفته‌اند گفت: تفاهم نامه طرح توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در ۲۳ استان عملیاتی می‌شود.

وی اضافه کرد: سهمیه خراسان جنوبی از این تفاهم نامه ۸۰ نفر است که در مرحله اول کار شناسایی مشاغل خانگی مزیت دار به صورت علمی و تخصصی انجام می‌شود.

رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: افرادی که در این طرح شناسایی و غربالگری خواهند شد می‌توانند وارد سامانه inhb.ir شده و ثبت نام کنند.

وی گفت: ثبت نام بر اساس لیستی انجام می‌شود که از طرف اداره کل امور بانوان استانداری و سازمان‌های ذیربط یا توسط جهاددانشگاهی معرفی شوند.

صادقی با بیان اینکه سه ماه فرصت برای تکمیل این لیست گذاشته شده و بعد از آن مرحله ورود به سایت و ثبت نام است ادامه داد: افرادی که در این مرحله استعدادیابی و شناسایی شوند متناسب با نیاز از خدمات مشاوره‌ای بهره مند شده و آموزش‌های لازم را برای شروع یک شغل خانگی فرا می‌گیرند.

وی افزود: در ادامه این افراد به پشتیبانان که معمولاً فعالان واحدهای تولیدی هستند معرفی شده و متناسب با ملاک‌های مد نظر فرد پشتیبان، محصول خانگی را تولید می‌کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به نظارت مستمر جهاددانشگاهی بر مراحل اجرای این طرح گفت: برندسازی ویژه از مزیت‌های طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است به طوری که آنها دغدغه فروش محصول و عرضه به بازار را نداشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه در این طرح تسهیلات مالی وجود ندارد اظهار داشت: یکی از اهداف طرح توانمندسازی این است که افراد وابسته به تسهیلات نشوند و آن دسته از مشاغل خانگی که نیاز به سرمایه پایین دارند در این طرح شناسایی می‌شوند.

صادقی اظهار کرد: مدت اجرای طرح یک سال در نظر گرفته شده که امیدواریم همچون الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در سال گذشته، این طرح هم موفقیت آمیز باشد و تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

 


نظر شما :