رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه:

آماده ایم از ظرفیت های جهاددانشگاهی استفاده کنیم

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۷ کد : ۸۴۸۳ عمومی
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان از سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کرد.
آماده ایم از ظرفیت های جهاددانشگاهی استفاده کنیم

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، در این بازدید بهرام بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان ضمن معرفی بخش های مختلف سازمان، گفت: معاونت آموزشی شامل موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی، مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با بیش از سه هزار دانشجو و آموزش های بدون مقطع و کارکنان آزاد، پژوهشی با گروه های هیدرولیک و منابع آب، جامعه شناسی، مطالعات راهبردی و دو طرح بزرگ پژوهشی مطالعه موانع اجتماعی توسعه اقتصادی استان و طرح تولید کربن فعال از قیر طبیعی از طرح های ملی، مرکز تخصصی درمان ناباروری وسلول های بنیادی، معاونت فرهنگی، خبرگزاری های ایسنا، ایکنا و مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران، موسسه شناخت اندیشه های علامه طباطبایی و پارک علم و فناوری بخش هایی از معاونت های  سازمان جهاددانشگاهی در استان کرمانشاه هستند.
بادکو گفت: معاونت فرهنگی این سازمان به عنوان برگزار کننده مناظرات دانشجویی به مدت پنج سال در استان انتخاب شده است.
وی اظهار کرد: پارک علم و فناوری کرمانشاه با حمایت از 500واحد فناور در یک دهه فعالیت خود تنها پارک استانی است که همه گستره جغرافیایی استان را با مراکز رشد و کانون های شکوفایی خلاقیت در برگرفته است.
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان در پایان افزود: جهادگران ولایتمدار و محب اهل بیت(ع) در سازمان جهاددانشگاهی در برنامه های موکب اربعین و کمک به بازسازی از جان و مال کمک می کنند درراستای برنامه های ستاد بازسازی عتبات عالیات ازهیچ تلاشی دریغ نمی کنیم.
در ادامه سردار بهمن صحرایی رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان گفت :عشق به ائمه اطهار(ع) تمامی ندارد و عمده کمک‌های ما از طریق محرومین جمع آوری می‌شود که حتی برخی تکه طلای کوچکی هم که داشته اند و به آن نیاز داشته اند برای بازسازی حرم‌ها نذر کرده اند.
صحرایی تاکید کرد: در حال حاضر بالاترین میزان مشارکت ما از میان اقشار محروم جامعه است.
وی افزود: از طرفی تمام این امکانات و اقدامات انجام شده در حرم‌های مطهر برای آسایش زوار است و بیشترین زوار قبور ائمه اطهار (ع) نیز ایرانی هستند و در حقیقت این امکانات از خود مردم ایران جمع آوری شده و عمدتا برای رفاه زوار ایرانی هزینه می‌شود.
صحرایی در ادامه به تشریح برخی اقدامات انجام شده در ستاد بازسازی عتبات عالیات در سال های گذشته پرداخت و افزود: خوشبختانه ستاد بازسازی استان جزو ستادهای پیشرو در کشور است و از جمله فعالیت‌های این ستاد، مشارکت در ساخت صحن و شبستان حضرت زهرا (س) در نجف اشرف است.
وی افزود: این صحن با زیربنای 220 هزار مترمربع؛ از بزرگترین پروژه‌های مذهبی جهان اسلام است و هرکس وارد این صحنه می‌شود، هنر و معماری ایرانی و اسلامی را تحسین می‌کند.
صحرایی در تشریح برنامه‌های امسال این ستاد، مشارکت در طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) را اصلی‌ترین برنامه این ستاد عنوان کرد و افزود: صحن حضرت زینب (س) به مساحت 160 هزار متر مربع در چند طبقه و طی دو فاز اجرایی قرار است در حرم مطهر امام حسین (ع) احداث شود.
وی افزود: ساخت هر مترمربع این صحن، حدود چهار میلیون تومان هزینه دارد و استان کرمانشاه با توجه به وجود خیرین بسیار خود، ساخت 500 متر مربع از فاز اول این صحن مبارک را متقبل شده است.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با مشارکت موثر مردم، استان کرمانشاه بتواند به تعهدات خود در این طرح عمل کنیم.
صحرایی در ادامه با اشاره به خدمات و فعالیت های علمی پژوهشی، فناوری سامان جهاددانشگاهی در استان تصریح کرد: آماده ایم از ظرفیت های مجموعه جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
در پایان رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه از بخش های مختلف سازمان بازدید کرد.

کلیدواژه‌ها: سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه ستاد بازسازی عتبات عالیات موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه مرکز تخصصی درمان ناباروری وسلول های بنیادی جهاد دانشگاهی کرمانشاه موسسه شناخت اندیشه های علامه طباطبایی


نظر شما :