با معرفی تیم های برگزیده؛
مرحله استانی هشتمین دوره مناظره دانشجویی در البرز به کار خود پایان داد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد البرز، احمدرضا فیروزی سرپرست جهاد دانشگاهی البرز، در مراسم اختتامیه مناظرات دانشجویی که یکم خرداد ماه در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: نگاه اولیه به این رویداد استفاده از ظرفیتهایی دانشجویی است اینکه دانشجو بتواند ارتباط اجتماعی داشته باشد و با فضای جامعه آشنایی بیشتری پیدا کند.
وی در ادامه افزود: از نزدیک شدن به هدف مسابقات یعنی تبدیل جامعه کنونی به جامعهای گفت و گو محور با تمرین در چنین رویدادها و رقابتیهایی همراه با اخلاق و از سر علم خوشحال شدم.
فیروزی استفاده از ظرفیت دانشجویی را جدی دانست و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی از ظرفیتهای دانشجویان در ساختارهای متفاوتی مانند خبرگزاری ایسنا و ایسپا(افکار سنجی) استفاده میکند و زمینه را برای حضور دانشجویان فراهم کرده تا این مسئله را فرهنگ سازی کند.
وی در ادامه سبد فرهنگی دانشگاهها را غنی ندانست و افزود: تعداد فعالیتهایی به این شکل کم است و باید فعالیتها را افزایش دهیم تا سرمایهای فرهنگی به نام دانشجو داشته باشیم.
دانشجو مدرکگرا نباشد
در ادامه این برنامه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خوارزمی ضمن ابراز خرسندی از مشارکت دانشجویان در برنامههای جانبی گفت: نباید حضور دانشجو در دانشگاه فقط برای گرفتن مدرک نباشد.
مرتضی تهامی گفت: از جهاد دانشگاهی بابت برگزاری چنین برنامههای پرثمره ای تشکر میکنیم.
وی در ادامه افزود: دانشجو نباید فقط برای گرفتن مدرک وارد دانشگاه شود، دانشجو در دانشگاه باید نقش اجتماعی خود را درک کند و بدون دانستن نقش خود در جامعه از دانشگاه خارج نشود.
وی خاطرنشان کرد: چنین برنامههایی به رشد و بالندگی دانشجویان کمک کرده و باعث میشود دانشجویان تمرین و مبارزهای برای فکر کردن داشته باشند.
دانشگاه باید در راستای نیاز جامعه حرکت کند
در ادامه نادر شکرالهی، دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه در البرز در خصوص هشتمین دوره ملی مناظره دانشجویی گفت: دانشگاه باید در راستای نیاز جامعه حرکت کند، چنین برنامههایی به افراد کمک میکند تا افراد در جامعه حرف یکدیگر را متوجه شوند و صحبت کردن بدون مغالطه را به دانشجو آموزش میدهد تا در حین صحبت کردن علاوه بر رعایت اخلاق، مغرور و جاه طلبانه رفتار نکنند و هر جا که لازم است از موضع غلط خود دوری کنند.
هدی اصل روستا دبیر اجرایی هشتمین دوره مسابقات مناظراه دانشجویی در استان البرز به گزارشی از روند برگزاری این رقابتها پرداخت و گفت: در مرحله استانی این دوره از مسابقات در مجموع 32 تیم به صورت دانشگاهی و استانی از دانشگاههای استان شرکت نمودهاند که با برگزاری 35 مسابقه سه تیم برگزیده مشخص و به مرحله منطقهای راه پیدا نمودند.
وی افزود: در رقابت مرحله نهایی که امروز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، تیم آرمان از پردیس امیرکبیر به عنوان موافق با تیم بامداد از دانشگاه فرهنگیان در جایگاه مخالف با عنوان گزاره «رضایت از زندگی مهمترین شاخص برای تعیین کیفیت زندگی یک ملت است» به مناظره پرداختند که در نهایت تیم آرمان با اعضای تیم شکیبا نوروزی، حدیثه وزیری، فاطمه معدنی پور و زهرا فتحی به عنوان تیم برگزیده معرفی شد و تیم بامداد با اعضای تیم فاطمه صیدی، نگار افروشه، سحر بهزادی و فاطمه جلالی موفق به کسب مقام دوم شد.
اصل روستا یادآور شد: در دیدار ردهبندی نیز دو تیم «افق» و «دیان» از دانشگاههای پردیس حکیم و امیر کبیر در موضوع « برای رسیدن به توسعه پایدار، ارتقاء فرهنگ مردم مهمتر از مدیریت منابع تجدید ناپذیر است.» مناظره کردند که در نهایت تیم دیان، با اعضای تیم فاطمه براری، الهام علوی، مرجان ناصری و مهدیه دلشادی برنده مناظره ردهبندی شد.
گفتنی است؛ برگزیدگان مرحله استانی این مسابقات به مرحله منطقهای و سپس کشوری این مسابقات که پاییز امسال برگزار خواهد، راه مییابند.
نظر شما :