کارنامه درخشان جهاددانشگاهی در همکاری با استاندارد

۰۷ بهمن ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۲ کد : ۸۰۶۲۵ فرهنگی
سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به کارنامه درخشان جهاددانشگاهی در همکاری با استاندارد، بر استفاده از ظرفیت‌های تخصصی این نهاد در حوزه استاندارد تأکید کرد.
کارنامه درخشان جهاددانشگاهی در همکاری با استاندارد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، آزیتا خضرایی سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران در بازدید از دفتر استاندارد مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان بر استفاده از ظرفیت‌های تخصصی جهاددانشگاهی در حوزه استاندارد تأکید کرد. 

وی با اشاره به سبقه خوب جهاددانشگاهی در فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اظهار کرد: کارنامه جهاددانشگاهی درخشان است. 

سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در خصوص سه محصول استراتژیک عناب، زرشک و زعفران جزو پیشتازان کشور است عنوان کرد: در زمینه این سه محصول سازمان استاندارد آمادگی تدوین استاندارد را از کاشت تا بسته بندی دارد. 

خضرایی ادامه داد: همچنین در صورت لزوم بروزرسانی استانداردها، این سازمان آمادگی همکاری با جهاددانشگاهی را دارد. 

دکتر سیدمحمدحسین سیدکاشی رییس جهاددانشگاهی استان خراسان جنوبی نیز در این بازدید گفت: در طول دو سال گذشته ارتباط خوبی با مجموعه استاندارد در حوزه تدوین استاندارد و دوره‌های آموزشی داشته‌ایم. 

وی با اشاره به برگزاری بیش از 7 دوره آموزشی با عناوین کارگاه استانداردسازی و تدوین استانداردهای مالی، کارگاه استانداردسازی و تدوین استانداردهای ملی کلیه دستگاه‌های اجرایی، کارگاه استانداردسازی فرآورده‌های تولیدی برای جامعه سرپرست خانوار و خانه‌دار،  آشنایی با روش‌های نمونه‌برداری، کارگاه اصول و مبانی نظری و ارتقا سلامت اداری مبارزه با فساد، آشنایی با استانداردسازی و نحوه تدوین استانداردهای ملی ایران با مخاطب مدیران کنترل کیفیت و کنترل کیفیت عمومی اظهار کرد: در یک سال اخیر بیش از 420 فراگیر از شرکت در دوره‌های مذکور برخوردار شده‌اند. 

رییس جهاددانشگاهی استان خراسان جنوبی با اشاره به افتتاح دفتر استانداردسازی در مجتمع تحقیقات جهاددانشگاهی استان در ۱۵ آبان سال جاری، یادآور شد: استاندارد شربت عناب، استاندارد آیین کار، برداشت، خشک کردن و ذخیره‌سازی عناب، استاندارد صمغ آنغوزه شیرین و استاندارد آب زرشک تغلیظ شده از استانداردهای تدوین شده با مشارکت جهاددانشگاهی است.