رییس مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی بیان کرد:
خطر تغییر مسیر در جریانهای سالم اسلامی/ ایکنا، رسانه تراز انقلاب اسلامی باشد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، رحیم خاکی رییس مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی سازمان جهاددانشگاهی ، ضمن تبریک سالروز تأسیس این خبرگزاری و با آرزوی اینکه این نهال نوپا بتواند صدها سال به فعالیت خود ادامه دهد، اظهار کرد: رویکرد رسانهای ایکنا حتماً و یقیناً خیلی حرفهایتر و بهتر از حال حاضر میتواند باشد.
وی با بیان اینکه نگاه جدید به موضوعات آیندهنگرانه برای جهان اسلام و بشریت میتواند رسالت ایکنا تلقی شود، گفت: این اتفاق با رویکردی که در نهاد جهاددانشگاهی به عنوان متولی سازمانی خبرگزاری قرآن وجود دارد، دور از انتظار نیست. چرا که جهاددانشگاهی همواره در ایجاد نگاه، شکل و رویکرد جدید پیشرو بوده است.
خاکی با بیان اینکه به دلیل اتصال خوزستان به جهان عرب، ایکنای خوزستان میتواند رسالت خبری خود را در این موضوع گسترده کند، افزود: پیشنهاد میدهم با توجه به آشنایی و لمس فرهنگ جهان عرب که در خوزستان وجود دارد، اگر مسئولیت بخش عربی ایکنا به خوزستان سپرده شود شاید کاری حرفهایتر و دقیقتری انجام داده باشیم، چرا که این قابلیت را دارد که با حضور نیروهای قرآنی و مطلع به مسائل جهان اسلام و عرب، نتایج مطلوبی را در عرصه رسانه رقم بزند.
این خادم قرآن کریم گفت: در شکلگیری رسانه ایکنا با عنوان یک رسانه معنامحور و موضوع محور برای پرداخت موضوعات مبتلابه جهان اسلام و جامعه بشریت از دو بال سوژهمحوری و رویدادمحوری همواره استفاده کردیم و اگر نگوییم صد در صد اما میتوان گفت که در این مسیر ایکنا موفق عمل کرد. اما اکنون با وجود فتنهها و شیطنتها در روابط جهان اسلام و تلاش در تغییر مسیر جریانهای سالم اسلامی ایکنا میتواند با رصد موضوعات منطقهای بر اساس قرآن کریم به عنوان رسانه الگو و تراز انقلاب اسلامی مطرح شود.
وی با اشاره به اینکه ورود ایکنا به موضوعات سیاسی و اجتماعی نباید به شکل رسانههای عمومی باشد، تصریح کرد: این ورود حتماً باید توأم با نگاه قرآنی باشد. به صورت غیرمستقیم پیام قرآنی را در عرصه روزآمد جهان و منطقه در قالب اخبار عرضه کنیم. شاید اگر بیست یا سی سال پیش این حدیث نبوی(ص) «پیامبر صلی الله علیه و آله: اِذَ ا الْتَبَسَتْ عَلَیْکُمُ الفِتَنُ کَقِطَعِ اللَّیْلِ الْمُظْلِمِ فَعَلَیْکُمْ بالْقُرآنِ ... و لَهُ ظَهْرٌ وَ بَطْنٌ فَظاهِرُهُ حُکْمٌ وَ باطِنُهُ عِلْمٌ ... فیهِ مَصابیحُ الْهُدى وَ مَنارُ الْحِکْمَهِ وَ دَلیلٌ عَلَى الْمَعْرِفَهِ لِمَنْ عَرَفَ الصِّفَهَ؛ هنگامى که فتنه ها چون پاره هاى شب تار بر شما مشتبه شود، به قرآن روى بیاورید ... براى قرآن ظاهرى و باطنى است. ظاهر آن حکمت و باطن آن دانش است ... در قرآن چراغهاى هدایت و نشانههاى حکمت و راهنماى معرفت هست، براى کسى که ویژگىاش را شناخت.» را میشنیدیم آن را از خود بسیار دور میدانستیم و گمان نمیکردیم که تشخیص حق و باطل در عصر ما سخت و فتنهها زیاد شود. حال که این چنین است باید این رسالت خبری به ویژه آنچه که اکنون علیه شیعه وجود دارد، با مراجعه به آیات قرآن کریم و روایات به صورت کارآمد و عملی برای مخاطبان عرضه شود.
نظر شما :