مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با جهاددانشگاهی مطرح کرد؛

حرکت به سمت تحول‌آفرینی در حوزه‌ی کشاورزی

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۵ کد : ۷۹۸۲ تاپ خبر
مهندس اسکندری در نشست امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک علمی ـ پژوهشی بین جهاددانشگاهی و سازمان اقتصادی کوثر گفت: پس از عملی‌شدن این تفاهم‌نامه در بخش کشاورزی، یک تحول رخ خواهد داد. این تحول در صنعت طیور، دام و آبزی‌پروری و هم‌چنین گیاهان زراعی و باغبانی اتفاق خواهد افتاد؛ چرا که کشاورزی کشور ظرفیت‌های زیادی دارد؛ فقط کافی است دانش و علم به عرصه‌ی عمل وارد شود.
حرکت به سمت تحول‌آفرینی در حوزه‌ی کشاورزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مهندس محمدرضا اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در این نشست که صبح امروز (30 اردیبهشت‌ماه) در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار شد، با بیان این‌که جهاددانشگاهی با نام شهید کاظمی آشتیانی به یکی از سنبل‌های علم و دانش کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: ما و جهاددانشگاهی از جنس یکدیگر هستیم. ایجاد و تاسیس جهاددانشگاهی در سال ۵۹ و جهادسازندگی در سال ۵۸ بود و این دو نهادی بودند که بحث «ما می‌توانیم» را ثابت کردند. همیشه شعار انقلابیون ما می‌توانیم بوده است. بعد از حضرت امام (ره) هم رهبری بر این نکته تاکید داشتند. جهاددانشگاهی برای تحقق همین هدف راه‌اندازی شد و جنگ «ما می‌توانیم» و «ما نمی‌توانیم» هم‌چنان وجود دارد.
وی با بیان این‌که شعار «ما می‌توانیم» توانسته در بسیاری عرصه‌ها ما را پیش ببرد، گفت: جلسه‌ی امروز هم‌افزایی بیشتر برای تحقق آن شعار ما می‌توانیم است و همان‌طور که رهبری هم در بیانیه‌ی گام دوم خود دانش و علم را به توانایی و قدرت تعبیر کرده‌اند، ما نیز بر این امر مصمم هستیم.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر ادامه داد: علی‌رغم گذشت چهل سال از عمر انقلاب، اما هنوز نتوانسته‌ایم از همه‌ی ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم؛ به این دلیل که رجوع به عرصه‌ی علم کم بوده است. در زراعت ۲۰ سال از دنیا عقب هستیم؛ در بخش دام و دام‌پروری هم همین‌طور است. دلیل آن هم در عملکرد‌ها است؛ امروز در تولید گندم متوسط عملکرد ما متناسب با آن چه که باید باشد، نیست؛ ولی این به معنای نبود ظرفیت علمی در این زمینه‌ها نیست. ظرفیت علمی وجود داشته، اما شرایطی که باید وجود داشته باشد تا علم به عرصه‌ی عمل وارد شود فراهم نشده است.
وی افزود: شکاف عملکردی در کشور هنگامی رفع می‌شود که علم به‌طور کامل در عرصه‌ی عمل مستقر شود. سعی ما این بوده که در سازمان اقتصادی کوثر، آن‌چه را که در توان داشته‌ایم، انجام دهیم. سازمان اقتصادی کوثر هیچ کمکی از دولت دریافت نمی‌کند و در عرصه‌های کشاورزی و صنعت فعالیت می‌کند. پس از عملی‌شدن این تفاهم‌نامه در بخش کشاورزی، یک تحول رخ خواهد داد. این تحول در صنعت طیور، دام و آبزی‌پروری و هم‌چنین گیاهان زراعی و باغبانی اتفاق خواهد افتاد؛ چرا که کشاورزی کشور ظرفیت‌های زیادی دارد فقط کافی است دانش و علم به عرصه عمل وارد شود.
وی در پایان گفت: یکی از تلاش‌های ما در سازمان تمرکز بر مقوله جوان‌گرایی است، لذا یک اتفاق در سازمان اقتصادی کوثر افتاد و آن این است که متوسط سن مدیران سازمان زیر ۴۰ سال است.


نظر شما :