مدیر کل حراست جهاددانشگاهی :
تربیت شخصیتهای علمی برجسته با جهتگیری انقلابی از اهداف مهم جهاددانشگاهی است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، بهنام چهارلنگ مدیرکل حراست جهاددانشگاهی سوم تیرماه در آیین تکریم و معارفه مدیر حراست سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: حراست جهاددانشگاهی، جوان بوده و حدود یک دهه قدمت دارد، ولی در این مدت کم توانسته نقش خود را در این نهاد انقلابی به خوبی ایفا کند.
وی با بیان اینکه جوان بودن و داشتن رویکرد فرهنگی وعلمی از ویژگی های حراست در جهاددانشگاهی است، گفت: انتظار ما این است همکاران حراستی با تقویت بعد معنوی در اقدامات خود حق الناس را رعایت نمایند.
مدیرکل حراست جهاددانشگاهی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر انقلابی ماندن نهادهای برآمده از انقلاب اسلامی تأکید دارند، یادآور شد: معظم له هم در دیدار با مسئولان جهاددانشگاهی و هم در دیدار سالجاریشان با مسئولان وزارت اطلاعات بر انقلابی ماندن و انقلابی حرکت کردن نهادها و آحاد مردم تأکید داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی و علیالخصوص حراست این نهاد باید از سیاسی کاری پرهیز کند و مدیران این مجموعه باید تلاش کنند جذب و نگهداشت نیرو در جهاددانشگاهی بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب صورت پذیرد و دقت شود کسی که میخواهد امانتداری نظام و مردم را عهدهدار شود از صلاحیت لازم برخوردار باشد.
چهارلنگ با تأکید بر اینکه ما باید عملکرد خود را با معیار صحبتهای مقام معظم رهبری بسنجیم و ببینیم بر اساس این معیار، تا چه حد انقلابی هستیم، افزود: همانطوری که معظم له فرمودهاند یکی از کارهای مهم در جهاددانشگاهی تربیت شخصیتهای علمی برجسته با جهتگیری انقلابی و وابسته به آرمانهای نظام است و ما باید در این زمینه تلاش جدی نمائیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه حراست در جهاددانشگاهی سه خط مشی دارد، گفت: حراست در این نهاد باید اثرگذاری عالمانه داشته باشد و این امر زمانی محقق میشود که اشراف کامل بر مجموعه داشته باشیم.
مدیرکل حراست جهاددانشگاهی ادامه داد: دومین رویکرد ما تصمیم سازی حکیمانه است، عمده وظیفه ما صیانت، حمایت و پیشگیری از آسیبها و تهدیدهاست، حراست باید به عنوان مشاور امین با همکاران و مدیران مجموعه ارتباط داشته باشد.
چهارلنگ سومین رویکرد حراست در جهاددانشگاهی را پاسخگویی صادقانه عنوان کرد و گفت: ما باید در برابر همکاران پاسخگو بوده و حق الناس را رعایت کنیم.
مدیرکل حراست جهاددانشگاهی در پایان تاکید کرد: از مدیران حراست انتظار داریم دانش حرفه ای خود را افزایش داده، ارتباط خوب و حسنه با همکاران داشته، برنامه محور بوده، بعد معنوی خود و مجموعه را افزایش داده و آموزش متصدیان مشاغل حساس را در دستور کار قرار دهند.
در این مراسم از زحمات "عبدالرضا عبدالهی" در طول دوران تصدی پست مدیریت حراست سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی تقدیر و "جلیل گلبازی" به عنوان مدیر حراست جدید این مجموعه معرفی گردید.
وظیفه حراست حفاظت از سلامت یک مجموعه در مقابل انحراف است
مدیرکل حراست آذربایجان شرقی گفت: حراست، به منزله صیانت و حفاظت از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در محدوده جغرافیای سرزمینی کشور است و از لحاظ عرف اداری، حراستها نقش حفاظت از سلامت یک مجموعه اداری، در مقابل انحرافها و فساد اداری را ایفا میکنند.
سیدعبدالهی در آیین تکریم و معارفه مدیرحراست سازمان جهاددانشگاهی استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه اظهار کرد: هشدار دهی و پیشگیری، اولین نقش تعریف شده برای حراست یک سازمان است، مسسولان حراست تلاش می کنند از فساد اداری و ریشه ها و عوامل تسهیل کننده آن، پیشگیری کرده و روند اداری را در فضایی آرام با تقویت انگیزههای الهی و باورها، به سلامت به مقصد برسانند.
وی ادامه داد: نقش اصلاح کننده و درمان کننده دومین نقش حراست است، زمانی که پیشگیری جواب نداده و بخشهایی ازمجموعه اداری دچار آسیب شود، حراست به عنوان عامل اقدام کننده سعی میکند بر اساس شرایط مجموعه به لحاظ فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و غیره، بیماری را درمان کند.
سیدعبدالهی ادامه داد: نقش سوم و آخرین نقش حراست در مجموعه ها، نقش جداکنندگی از سیستم است، زمانی که اقدامات قبلی از قبیل پیشگیری که همیشه بهتر از درمان بوده و یک شعار مناسب و ایده آل بوده و هست، و یا مراقبت و نظارت کارساز نبوده و جواب ندهد، حراست به عنوان عامل نظارتی میتواند نقش جداکنندگی ایفا کند.
وی تاکید کرد: اگر در دستگاهی اصلاح جواب ندهد، طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید قاطعانه ضربه عدالت را وارد کرد. هر چند که در رحمت الهی همیشه به روی توبه کنندگان باز است، ولی مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی امانت الهی محسوب می شود و باید به اهلش سپرده شود، لذا باید عامل مخرب محیط را از سیستم جدا کنیم.
نظر شما :