گسترش همکاری آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی بوشهر با بیمه سلامت
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان بوشهر، علی احمدی زاده با اشاره به فعالیتهای آموزشی این نهاد علمی انقلابی در استان عنوان کرد: جهاددانشگاهی دارای دو مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت در مرکز استان و شهرستان کنگان با دارا بودن دورههای آموزش عمومی و تخصصی را برای کارکنان دولت و عموم و پیگیر راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی می باشد.
وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای فرهنگی جهاددانشگاهی استان بیان کرد: به خبرگزاری های ایسنا و ایکنا و برنامههای فاخر فرهنگی در قالب سازمان های مختلف زیرمجموعه فرهنگی در حوزههای قرآنی و مرکز افکارسنجی و سازمان دانشجویان اشاره کردند.
اجرای طرح الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی و مرکز نوآوری و شکوفایی توسط جهاددانشگاهی بوشهر
رییس جهاددانشگاهی بوشهر افزود: فعالیت های پژوهشی جهاددانشگاهی علاوه بر انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی و کاربردی دارای بانک سلول های بنیادی خون بند ناف و همچنین پیگیر راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی و پیگیری مرکز مطالعات و تکثیر بچه ماهی سی باس و پرورش ماهی در قفس و مزرعه انرژی خورشیدی در استان است.
وی در بخش دیگری از سخنانش اجرای طرح الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی و مرکز نوآوری و شکوفایی استان را مهمترین برنامه ها و وظیفه کنونی جهاددانشگاهی دانست و گفت: این طرح در ۲۳ استان کشور اجرا می شود که استان بوشهر یکی از این استان ها است.
احمدی زاده تاکید کرد: در حوزه آموزشی و پژوهشی خبرگزاری های این نهاد (ایسنا و ایکنا) آمادگی همکاری با اداره کل بیمه سلامت در حوزه های مختلف فرهنگ سازی در زمینه استفاده از دفترچه های الکترونیکی، آسیب شناسی طرح الکترونیکی دفترچه ها و اجرای طرح های نظرسنجی توسط مرکز افکارسنجی ایسپا جهاد و آموزشی های عمومی و تخصصی در استان را داریم
درخواست همکاری با توجه به توانمندی جهاددانشگاهی در عرصه های پژوهشی و آموزشی
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر در ادامه این نشست گفت: 510 هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی و سلامت قرار دارند.
پرویز رمضانی افزود: مطالبات مربوط به سال گذشته موسسات تخصصی درمانی طرف قرارداد در استان بوشهر تا پایان آذرماه پرداخت شده است.
وی تاکید کرد: مبلغی در حدود ۱۷۰ میلیارد تومان بابت مطالبات سال گذشته مراکز تشخیصی درمانی خصوصی طرف قرارداد بیمه سلامت استان بوشهر شامل پزشکان، مراکز پاراکلینیک، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری و درمانگاههای خصوصی دولتی و بیمارستانها پرداخت شده است.
وی در ادامه بیان کرد: طرح الکترونیکی کردن نسخه های الکترونیکی به صورت پایلوت در شهر گناوه در حال اجرا است که باعث شده تاثیرات مهمی در حذف دفترچه و کاهش اشتباهات در تجویز و ارائه دارو به بیمار و همچنین سهولت در کار مردم را فراهم کند.
مدیرکل بیمه سلامت بوشهر اظهار داشت: با توجه به توانمندی جهاددانشگاهی در عرصه های پژوهشی و آموزشی درخواست انجام کار پژوهشی در زمینه مصرف زیاد دارو، علت بار مراجعات زیاد بیماران به مراکز درمانی و طرح نظرسنجی در خصوص دفترچه و نسخه های الکترونیکی را داریم .
نظر شما :