نشست هم اندیشی مدیران اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد و خانه فناور محیط زیست استان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، نشست هم اندیشی مسوولان اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد و خانه فناور محیط زیست استان یزد در محل سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد.
در این نشست، پیرامون فعالیت های انجام شده و برنامه های آتی خانه فناور محیط زیست، تبادل نظر و هم اندیشی صورت گرفت. در ابتدا، محمد حسین طالبی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و مسئول خانه فناور محیط زیست استان، ضمن عرض خیر مقدم، درخصوص فعالیت های خانه فناور محیط زیست استان صحبت کردند.
وی بیان کرد: این مجموعه می تواند به عنوان تسهیلگر و پل ارتباطی مابین فناوران، محیط زیست و صنایع و همچنین به عنوان مرجعی در حوزه ممیزی شرکت های دانش بنیان و فناوران این حوزه جهت اخذ حمایت های ملی به منظور اجرایی شدن طرح ها باشد و از طرفی بازوی کمکی در حوزه های پژوهشی،فرهنگ سازی در کنار اداره کل حفاظت محیط زیست استان باشد.
حسن اکبری، مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان یزد در این نشست،ضمن قدردانی از فعالیت های صورت پذیرفته و برنامه های پیش رو، به نقش و جایگاه و ظرفیت صنایع به منظور اجرایی شدن طرح های فناورانه اشاره نمود، وی خاطر نشان کرد در کنار داشتن ایده های کاربردی می توان گام های مثبتی را جهت حفاظت از محیط زیست استان برداشت.،همچنین در خصوص برنامه های خانه فناور محیط زیست استان یزد، خواستار استفاده از اساتید صاحب نظر در سطح کشوری به منظور کاربردی تر شدن رویدادها، آموزش های تخصصی و ... شد.
مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان یزد، همچنین، به کاربردی بودن برنامه خانه فناور محیط زیست در خصوص ایده هوش مصنوعی و محیط زیست اشاره نمود و اظهار کرد خانه فناور محیط زیست می تواند با توجه به ساختار پژوهشی، دانشگاهی ، هدایت گر جهت اجرایی شدن ایده ها به منظور رفع چالش های محیط زیستی با بهره گیری از نخبگان استان و کشوری و منشاء اثرات و پیامدهای قوی در محیط زیست استان باشد.
در ادامه ، مائده دهقانی، مدیر خانه فناور محیط زیست با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای اهداف و شرح وظایف خانه فناور محیط زیست استان به ارائه برنامه های آتی این مجموعه در قالب برگزاری استارتاپ جهت توسعه مشاغل سبز ، برگزاری رویدادهای اموزشی جهت هم افزایی و ارتباط فن آوران و پژوهشگران و از طرفی ارائه برنامه معرفی فناوران برتر به صورت سالیانه، اخذ حمایت جهت اجرایی شدن ایده ها و طرح ها و ایجاد بستر مناسب به منظور تشکیل تیمی از متخصصین در حوزه های مختلف ( آب، خاک، هوا، پسماند، هوش مصنوعی و محیط زیست) به منظور ارائه مشاوره به ابهامات و چالش های پژوهشگران، برگزاری پنل های تخصصی در حوزه های مختلف و مرتبط با HSE به صورت فصلی به منظور بالابردن و به روز نمودن سطح دانش مسئولین HSE و دانشجویان با تخصص های مرتبط پرداخت.
سپس در ادامه ، سید حسین میرحسینی ، رئیس پژوهشکده و مسئول دبیرخانه خانه فناور محیط زیست استان، با اشاره به فرهنگ جهادی این مجموعه و زنجیره ای کار کردن فعالیت ها در جهاد دانشگاهی کشور، بیان نمود، خانه فناور محیط زیست می تواند تسهیلگر ارتباط بین صنایع، پژوهشگران و فن اوران به منظور اجرایی شدن ایده ها باشد.
در ادامه، سید مصطفی میرزاده، معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد، به ضرورت کسب اعتماد صنایع در حوزه ظرفیت های خانه فناور محیط زیست و کادر علمی اشاره کرد به گونه ای که این اعتماد می تواند گامی موثر در جهت ارتباط هرچه بهتر جامعه علمی و صنعتی برای رفع چالش های محیط زیستی صنعت باشد.
نظر شما :