در کنفرانس علمی بررسی شد؛

اثرات روغن زیتون بر عوامل ایجاد بیماریهای قلبی-عروقی و مکانیسم آنها

۱۰ آذر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۵ کد : ۷۸۴۰۷ پژوهش و فناوری
در کنفرانس علمی «فیتوتراپی بیماری های قلبی عروقی و فارماکولوژی قلبی عروقی روغن زیتون» پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اثرات روغن زیتون بر عوامل ایجاد بیماریهای قلبی-عروقی و مکانیسم آنها مورد بررسی قرار گرفت.
اثرات روغن زیتون بر عوامل ایجاد بیماریهای قلبی-عروقی و مکانیسم آنها

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، در  این وبینار که با سخنرانی دکتر سعید کیانبخت متخصص فارماکولوژی و عضو هیات علمی این پژوهشکده  و دکتر فراز مجاب، استاد دانشکده داروسازی و عضو انجمن علمی متخصصین علوم دارویی ایران، ششم آذرماه برگزار شد، اثرات روغن زیتون بر عوامل ایجاد بیماریهای قلبی-عروقی و مکانیسم آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که می توان به التهاب، استرس اکسیداتیو ،انعقاد خون، تجمع پلاکتها، فیبرینولیز، عملکرد اندوتلیوم، لیپیدهای خون و hypertension اشاره کرد.

دکتر کیانبخت در این وبینار بیماریهای قلبی-عروقی را شایع و عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان دانست و گفت سالیانه حدود 17 میلیون نفر در جهان بعلت این بیماریها میمیرند.

 این عضو هیات علمی در ادامه اظهار کرد روغن زیتون بعلت اسیدهای چرب غیراشباع بخصوص مقادیر زیاد اسید اولیک و ترکیبات فنلی و سایر مواد موجود در آن از طریق اثرات آنتی اکسیدانی، ضدالتهاب، جلوگیری از لخته شدن خون، کاهش کلسترل و تری گلیسرید و گلوکز خون و کاهش فشار خون بالا از بیماریهای قلبی-عروقی مانند سکته قلبی و مغزی پیشگیری میکند.

در ادامه این وبینار دکتر مجاب به گیاهان دارویی موثر بر آریتمی های قلبی، اختلالات ترومبوآمبولی، سندرم حاد کرونر و سندرم شوک پرداخت و تاکید کرد روغن زیتون با کاهش وزن و سندرم متابولیک و اثر ضددیابتی از بیماریهای قلبی-عروقی جلوگیری میکند.

گفتنی است در این وبینار که دارای امتیاز بازآموزی بوده و با مجوز اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور از زیر مجموعه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید، آخرین یافته های علمی مربوط به این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

مخاطبان این دوره پزشکان عمومی، داروسازان و متخصصین طب سنتی بودند و این دوره به صورت مجازی و آنلاین بر بستر آموزش های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) برگزار شده ودر انتهای برنامه فایل پاورپوینت ارائه شده و فیلم ضبط شده برنامه نیز در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

در پایان، شرکت کنندگان دوره به مدت 72 ساعت فرصت داده شد تا در آزمون آنلاین پایان دوره شرکت نمایند و با پاسخ صحیح به 70 درصد سوالات بتوانند امتیاز بازآموزی دوره را کسب نمایند.
 


نظر شما :