دکتر طیبی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری جهاددانشگاهی با استانداری اردبیل:
جهاددانشگاهی، پتانسیل خوبی برای به فعلیت رساندن ظرفیتهای توسعهای اردبیل دارد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، رییس جهاددانشگاهی 2 تیرماه در مراسم امضای این تفاهم نامه در سالن شهید باهنر استانداری اردبیل گفت: این تفاهم نامه در راستای انجام فعالیتهای پژوهشی، توسعه آموزشهای مهارتی شغل محور، بسترسازی برای تجاریسازی فناوری و اشتغال فراگیر بر اساس مزیتهای بومی، منطقهای و بینالمللی (ورود به عرصه تجاری کشورهای حوزه قفقاز) استان اردبیل، منعقد می شود.
دکتر حمیدرضا طیبی افزود: هدف این تفاهم نامه را توسعه همکاری متقابل به منظور بسترسازی مناسب برای تجاری سازی فناوری، توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی و ارائه راهکارهای اجرایی جهت تسهیل در توسعه استان، با استفاده از تواناییهای اجرایی، علمی، آموزشی و تحقیقاتی - فناورانه طرفین است.
وی با بیان اینکه این تفاهم نامه باعث گسترش همکاری های فیمابین خواهد شد افزود: جهاددانشگاهی پتانسیل خوبی برای به فعلیت رساندن ظرفیتهای توسعهای استان اردبیل دارد و در بازدیدی که از حوزه های مختلف جهاددانشگاهی اردبیل داشتیم این زمینهها را به عینه مشاهده کردیم.
رییس جهاددانشگاهی از سرمایهگذاری مناسب جهاددانشگاهی برای انجام پروژههای تحقیقاتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی کشور و استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: در دوره مدیریتی جدید در جهاددانشگاهی واحد اردبیل، شاهد تحولات شگرف در بخشهای مختلف این واحد هستیم.
دکتر طیبی با تاکید بر اینکه انتظار داریم برنامههای پیشبینی شده جهاددانشگاهی برای استان اردبیل در سالجاری پیش از زمان پیش بینی شده انجام گیرد بیان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته قرار بود فعالیت در زمینههای مناسب پزشکی به ویژه تحقیق در حوزه سرطان را از سالهای قبل در استان اردبیل آغاز کنیم که بدلیل عدم همکاری مناسب مسوولان وقت ابتر ماند. در حال حاضر نیز انتظار میرود با توجه و جدیت مسئولان استان شاهد تحولات علمی در حوزههای پژوهشی و تحقیقاتی باشیم.
وی به بومیسازی و توجه به احیاء، صیانت و توسعه کشت جنگل های فندق اردبیل به عنوان یکی از محصولات بومی و تحقیق در حوزه گیاهان دارویی اشاره و خاطرنشان کرد: فعالیتهای پژوهشی مناسبی که در این حوزه در جهاددانشگاهی استان اردبیل آغاز شده برای ما قابل تقدیر و تشکر است.
رییس جهاددانشگاهی وجود تنوع گیاهان دارویی متناسب با زیست بوم کشور در استان اردبیل را یادآور شد و گفت: از دیگر برنامههای تحقیقاتی که جهاددانشگاهی اردبیل در دست اجرا دارد راه اندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری است که میتواند محصول درجه 3 سیبزمینی تولیدی را تبدیل به فرآورده با ارزش صنعتی کند که ما از راه اندازی این طرح در استان حمایت میکنیم.
دکتر طیبی اظهار امیدواری کرد؛ با روند فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی در جهاددانشگاهی استان اردبیل علاوه بر جامه عمل پوشاندن به برنامههای مدون در برنامه ششم توسعه این واحد، زمینه ایجاد اشتغال پایدار در همه زمینه ها در استان اردبیل فراهم آید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به محدودیت منابع مالی جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: ما تنها 20 درصد منابع را به صورت بودجه کشوری دریافت میکنیم اما عملاً 80 درصد بودجه باید از درآمدهای این نهاد از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و درمانی تامین شود که در این میان انتظار داریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی بتوانند در بودجه سال 13۹۸ برای جهاددانشگاهی استانها بودجه مستقلی را مصوب کنند.
دکترطیبی افزود: در سایه تلاش نمایندگان برای فعالیتهای پژوهشی برخی از استان ها، بودجههای مستقلی تخصیص یافته است که انتظار میرود این اتفاق در استان اردبیل نیز در سایه همت و تلاش نمایندگان رخ دهد.
نظر شما :