برگزاری نشست تخصصی بررسی و تحلیل اساسنامه و ساختار جهاددانشگاهی در قزوین

۲۸ آبان ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۰ کد : ۷۷۹۵۱ عمومی
نشست تخصصی بررسی و تحلیل اساسنامه و ساختار جهاددانشگاهی با حضور سیدرضی آقا سیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، دکتر سیدحبیب‌الله رحمتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و دکتر مهدی گلدوز‌ها معاون توسعه و مدیریت منابع جهاددانشگاهی استان قزوین برگزار شد.
برگزاری نشست تخصصی بررسی و تحلیل اساسنامه و ساختار جهاددانشگاهی در قزوین
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قزوین، نشست تخصصی بررسی و تحلیل اساسنامه و ساختار جهاددانشگاهی ذیل «همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری» با حضور سیدرضی آقا سیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، دکتر سیدحبیب‌الله رحمتی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و دکتر مهدی گلدوز‌ها معاون توسعه و مدیریت منابع جهاددانشگاهی استان قزوین سه‌شنبه ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۳ در سالن مشاهیر و افتخارات دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این نشست تخصصی، سیدرضی آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی به تشریح تولد، بلوغ و شکوفایی جهاددانشگاهی، مولود مبارک انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که انقلابی ایدئولوژیک و فرهنگی بود، اتفاقات مختلفی در سطح کشور رقم خورد که یکی از این اتفاق‌ها، تعطیلی نهاد علم و فناوری و دانشگاه‌ها بود. باتوجه به اینکه نهاد دانشگاه، یک نهاد وارداتی به کشور بود؛ در این تغییر و تحولات انقلاب اسلامی همه موضوعات می‌بایست با آرمان‌های انقلاب اسلامی و در چهارچوب اندیشه حضرت امام خمینی(ره) پیش می‌رفت، بنابراین ضرورت بازآفرینی دانشگاه‌ها مطرح شد.

وی ادامه داد: در مبانی حکمرانی که امروز آن را دنبال می‌کنیم، نیاز به یک شفاف‌سازی وجود دارد و باید مفاهیمی چون بازآفرینی و حکمرانی به خوبی تعریف شود تا به کارآیی لازم برسد، چراکه خادمی که حکمرانی بلد باشد قطعاً می‌تواند منشاء خیر و برکت بیشتری باشد.

آقاسیدی بیان کرد: حکمرانی موضوعی است که بدون تعارض باید درباره آن صحبت شود و سیستم های بازیابی و ارزیابی آن فعال باشد تا بتوانیم در امر حکمرانی به وضعیت مطلوب نزدیک شویم.

این نشست تخصصی ذیل همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری با محوریت «حکمرانی علم و فناوری در مقام نظر» و «حکمرانی علم و فناوری در مقام عمل» برگزار شد و در ادامه جهادگران قزوینی به پرسش سوال و دریافت پاسخ از معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی پرداختند.

در همایش «همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری» در بخش حکمرانی علم و فناوری در مقام نظر موضوعاتی چون حکمرانی علم و فناوری در اندیشه امامین انقلاب اسلامی، مکاتب و فلسفه علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران، نظریه پیشرفت علمی جمهوری اسلامی و جایگاه آن در رویکرد تمدنی، نظام مسایل حکمرانی علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران، آینده‌پژوهی علم و فناوری با رویکرد تمدنی، نظریه و الگوی سیاست‌گذاری علم و فناوری، نظریه و الگوی تنظیم‌گری علم و فناوری، مطالعه تطبیقی حکمرانی علم و فناوری در دنیا، حکمرانی با شاخص‌ها (تحلیل و بررسی شاخص‌های علم‌سنجی)، نگاشت نهادی مطلوب در حکمرانی عمل و فناوری جمهوری اسلامی، تحول در حکمرانی علم و فناوری در گام دوم شورای عالی انقلاب فرهنگی و حکمرانی استانی علم و فناوری و برش استانی نقشه جامع علمی کشور مورد توجه قرار گرفته است.

در محور «حکمرانی علم و فناوری در مقام عمل» نیز موضوعات نقشه جامع علمی کشور، سند دانش‌بنیان امنیت غذایی، سیاست‌های آمایش آموزش عالی، سند راهبردی کشور در امور نخبگان، سند ملی هوش مصنوعی، سند جامع روابط بین‌الملل علمی، سیاست‌های اجرایی مالکیت صنعتی، بنیاد ملی علم؛ پایگاه استنادی جهان اسلام، صندوق شورای عالی عتف؛ بنیاد ملی نخبگان، جایزه علمی فناوری مصطفی، اساسنامه‌های جهاد دانشگاهی و دانشگاه‌های آزاد، تربیت مدرس، شاهد و عدالت، تحلیل و بررسی سایر مصوبات کلان ستاد علم و فناوری و چالش‌های ساختاری در حکمرانی علم و فناوری به‌عنوان موضوعات محوری مقالات پیشنهاد شده است. در پایان این نشست از جهادگران دعوت شد تا مقالات خود را با موضوعات مذکور تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳ به آدرس Futures.ikiu@gmail.com ارسال کنند.


نظر شما :