امضای تفاهمنامه همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، مدیرکل کمیته امداد استان در این جلسه اظهار کرد: جهاددانشگاهی ظرفیت های بسیار خوبی دارد که امیدواریم با امضای این تفاهم نامه، زمینه بهرهمندی مددجویان کمیته امداد استان از آنها فراهم شود.
غلامعلی ملامهدی با بیان این که تصمیمات اشتباه ارگانهای دیگر ورودیهای کمیته امداد را افزایش میدهد، گفت: کمیته امداد استان 80 هزار خانوار تحت پوشش دارد که 63 هزار خانوار آنها مستری بگیر بوده و بقیه تک خدمت دریافت میکنند و در مجموع 140 هزار نفر از کمیته امداد استان خدمات دریافت میکنند.
وی با انتقاد از کاهش بودجه اختصاصی برای ساخت مسکن محرومان در استان، اظهار کرد: دکتر رحمتی، استاندار شهید آذربایجان شرقی در ابتدای سالجاری دستور داده بود تا 145 میلیارد تومان از بودجه استانی برای تکمیل مسکن محرومان استان صرف شود اما بعد از شهادت ایشان با پیگیری انجام شده از سازمان برنامه و بودجه در عمل تنها 10 میلیارد تومان تصویب شد.
وی با بیان اینکه سالانه نزدیک یکهزار الی یکهزار و ۲۰۰ مسکن برای مددجویان کمیته امداد استان احداث میشود، افزود: این مساکن طبق آیین نامه و با همکاری مددجویان ساخته میشود که از استاندارد و کیفیت مطلوبی برخوردار است.
وی ادامه داد: دولت در راستای احداث این مساکن برای مددجویان کمک کرده و ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۳۰۰ میلیون تومان وام چهار درصد از سوی دولت به متقاضیان پرداخت میشود.
ملامهدی با بیان اینکه کمیته امداد استان سهم ۶۰ درصدی در ایجاد فرصت شغلی در استان دارد، گفت: بر اساس بررسیهای انجام گرفته، ۹۵ درصد اشتغالهای ایجاد شده در کمیته امداد، پایدار هستند و جزو سه استان برتر در این زمینه هستیم.
وی گفت: امسال تنها ۳۰ درصد اعتبارتسهیلات برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان پرداخت شده در حالی که سال گذشته این رقم ۸۰ درصد بود.
وی ادامه داد: کمیته امداد استان علی رغم پایین بودن سطح توزیع تسهیلات اشتغالزایی، در سطح کشور در رتبه نخست قرار دارد و تا امروز نزدیک سه هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده در حالی که طبق برنامه پیش بینی شده باید هفت هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی ایجاد میشد.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به تحت پوشش بودن نزدیک به ۱۶ هزار و ۷۰۰ دانش آموز در کمیته امداد استان اظهار کرد: امام خمینی(ره) هنگام صدور فرمان راه اندازی کمیته امداد، مباحث معیشتی، فرهنگی و آموزشی را مطرح کرده بودند.
وی با تاکید بر اینکه از دولت جدید انتظار داریم در بحث اشتغال و مسکن مددجویان قدم های مثبتی بردارد، گفت: این دو مورد، بالهای توانمندسازی محرومان هستند و ما در استان در هر دو زمینه به لحاظ اعتبار، مشکل داریم.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم همکاری کمیته امداد و جهاددانشگاهی در راستای محرومیت زدایی، گفت: جهاددانشگلاهی و کمیته امداد هر دو مولود انقلاب هستند و با همکاری هم میتوانیم خدمات جهاددانشگاهی به ویژه در حوزه پزشکی و آموزش را به مناطق محروم انتقال دهیم.
علی اصغر فاتحی فر، به فعالیتهای جهاددانشگاهی استان در حوزههای مختلف پژوهشی، فرهنگی، تجاریسازی، پزشکی و آموزشی اشاره کرد و گفت: خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا و بازار کار و مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا) در مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فعال بوده و نقش مهمی در آگاهی بخشی به جامعه و جهاد تبیین ایفا می کنند. نظرسنجیهای ایسپا به عنوان معتبرترین نظرسنجی در سطح کشور شناخته شده و اعتبار آن در انتخابات مختلف ثابت شده است.
وی همچنین به فعالیتهای این سازمان در زمینه های پزشکی و درمانی نیز اشاره کرد و گفت: مرکز درمان ناباروری و مرکز پزشکی متشکل از مجموعهای از فعالیتها از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، طب کار، نمایندگی بانک خون بند ناف و کلینیک درمان زخم از جمله مراکز ارائه دهنده خدمات در استان هستند که با توجه به ارائه خدمات در این مراکز با تعرفه دولتی در صورت تمایل کمیته امداد میتوانیم خدمات ویژه ای را به مددجویان تحت پوشش این مجموعه ارائه دهیم.
سرپرست معاونت آموزشی سازمان نیز در این جلسه با بیان اینکه مراکز آموزشی جهاددانشگاهی پکیج کاملی از تمام آموزشها هستند، گفت: در تبریز پنج مرکز آموزشی کوتاه مدت در نقاط مختلف شهر فعال بوده و در شهرستانهای میانه و مرند نیز مراکز آموزشی جهاددانشگاهی فعالیت دارند. در دفاتر جهاددانشگاهی در دانشگاههای هنراسلامی تبریز و صنعتی سهند نیز آموزشهای ما ارائه می شوند و براساس آیین نامه کشوری جهاددانشگاهی، مددجویان کمیته امداد از تخفیف ویژه در استفاده از این دوره ها برخوردار هستند.
اکبر شوقی با بیان اینکه آموزشهای ما در گروههای هفتگانه زبانهای خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر ارائه میشود، گفت: اعتبار گواهیهای دوره های آموزشی جهاددانشگاهی بالا بوده و به واسطه این گواهیها حتی میتوان تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی نیز دریافت کرد.
وی همچنین با اشاره به فعالیتهای مرکز آزمون جهاددانشگاهی گفت: آزمون های مهم کشور فقط توسط سازمان سنجش و جهاددانشگاهی اجرا می شود و آزمون آینده دستگاههای اجرایی کشور نیز توسط جهاددانشگاهی اجرا خواهد شد.
شوقی گفت: با توجه به لزوم آگاه سازی و پیشگیری از برخی بیماریهای خاص در مردان و زنان و همچنین در راستای جوانی جمعیت، جهاد دانشگاهی استان با بهره گیری از ظرفیتهای معاونت آموزشی و مرکز درمان ناباروری، آمادگی خود را برای برگزاری دورههای آموزشی «آشنایی با علل ناباروری در مردان و زنان» و «آشنایی با سرطان سینه در زنان و راههای خودآزمایی آن» برای کلیه کارکنان و خانوادههای ارگانهای مختلف از جمله کمیته امداد اعلام می دارد.
در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری با هدف استفاده از ظرفیتهای طرفین در پیشبرد اهداف سازمانی و محرومیت زدایی امضا شد.
نظر شما :