توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار استان به همت سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، مهدی عبدالمالکی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه میان استانداری و سازمان جهاددانشگاهی در زمینه توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار، گفت: در این طرح برای 100 نفر آموزش مهارتی ارائه شده و در پایان با کسب مهارت لازم، زمینه عرضه محصولات تولیدی این بانوان به بازار فراهم می شود.
وی از معرفی بانوان سرپرست خانوار در قالب این طرح به جهاددانشگاهی خبر داد و یادآور شد: این بانوان از طرف اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه به جهاددانشگاهی معرفی شدند.
عبدالمالکی برگزاری جلسات مشاوره را اولین گام در توانمندسازی این بانوان عنوان کرد و افزود: در این جلسات استعدادسنجی لازم صورت گرفته تا بتوانیم این بانوان را به سمت آموزش های متناسب با توان و استعدادشان سوق دهیم.
معاون آموزش سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه از برگزاری 30 جلسه مشاوره برای این بانوان خبر داد و افزود: دراین جلسات مدرسین دوره های آموزشی هم حضور داشتند.
عبدالمالکی با اشاره به ارایه دو دسته آموزش برای بانوان سرپرست خانوار، گفت: این دو دسته عبارتند از صنایع بافتنی ازجمله مکرومه بافی و حوزه نرم افزار که طراحی سایت، برنامه نویسی و ... را شامل می شود.
به گفته این مسئول در کنار این آموزشها دوره آموزش تخصصی «دیجیتال مارکتینگ» هم برای این بانوان ارائه شده است.
عبدالمالکی گفت: در پایان این دورهها و پس از گذراندن آزمون و کسب گواهی دوره، بستر لازم برای عرضه محصولات تولیدی این بانوان به بازار فراهم می شود.
وی به موفقیت برخی بانوان در این دورههای آموزشی اشاره و تصریح کرد: به طور مثال یکی از بانوان که هیچ آموزشی در زمینه رایانه نداشتهاند در حال حاضر با گذراندن دورههای آموزشی پس از سه ماه در حال طراحی سایت است و با یکی از شرکت های پارک علم و فناوری همکاری میکند.
نظر شما :