بررسی ظرفیت‌های تعامل جهاددانشگاهی با دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۷ کد : ۷۷۶۶ عمومی
ظرفیت‌ها تعامل و همکاری جهاد دانشگاهی با دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم بررسی شد.
بررسی ظرفیت‌های تعامل جهاددانشگاهی با دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی

 

  به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری رییس جهاددانشگاهی استان قم 21 اردیبهشت ماه در نشست با رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: در جهاددانشگاهی قم به دنبال اقداماتی هستیم که اثر بخش و ماندگار باشد؛ رویکرد اقدامات جهاد در دانشگاه‌ها، ایجاد نشاط همراه با آموزه‌های دینی است.

 وی افزود: جهاددانشگاهی استان قم در بخش آموزش اقدامات موثر بسیاری انجام داده است و دوره‌های نتعدد در عرصه‌های مختلف را برگزار می‌کند و بر همین اساس سالانه حدود 15هزار فراگیر در دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم شرکت می‎‌کنند که این یک پتانسیل بسیار خوب برای جهاد دانشگاهی است.

 رییس جهاد دانشگاهی واحد قم بیان کرد: در حوزه پژوهش نیز جهاد دانشگاهی از ابتدای انقلاب حضور جدی در عرصه‌های مختلف علمی داشته است و در سال‌های اخیر یک مزیت برای هر استانی تعریف شده است و تمرکز ظرفیت‌های پژوهشی قرار می‌گیرد.

 وی ادامه داد: در استان قم نیز مزیت درمانی برجسته شده است و مرکز درمان ناباروری جهاد داشگاهی قم مطرح شده است؛ همچنین سه گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی، تولید مثل و ژنتیک در استان قم در حال فعالیت است.

 حیدری تصریح کرد: همچنین یک گروه پژوهشی معماری و شهرسازی نیز در استان قم در حال فعالیت است که اقدامات خوبی را به انجام رسانده است.

 وی در خصوص زمینه‌های همکاری با  دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گفت: در حوزه برگزاری دوره‌های پژوهشی می‌توان با دانشکده بهداشت همکاری کرد و دوره‌هایی از جمله پروپوزال نویسی را برای علاقه مندان به صورت ویژه برگزار کرد.

 رییس جهاددانشگاهی واحد قم تصریح کرد: در حوزه کارورزی دانشجویان علوم پزشکی قم، از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی می‌توان استفاده کرد و این آمادگی در جهاد دانشگاهی قم وجود دارد؛ همچنین می‌توان یکسری اردوهای علمی و بازدیدها از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم  برای دانشجویان فراهم نمود.

 در این نشست، دکتر حیدی رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: اقدامات جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌ها باید طوری برنامه ریزی شود که موازی کاری ایجاد نشود و بتوان از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی برای انجام اقدامات مغفول مانده در دانشگاه‌ها استفاده کرد.

 وی افزود: همچنین می‌توان از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای انجام آزمایشات تشخیص مواد سمی استفاده کرد و باید این موضوع مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

 حیدری بیان کرد: برگزاری یکسری دوره‌های بهداشت حرفه‌ای نیازی است که احساس می‌شود و جهاد دانشگاهی در تدوین و برگزاری این دوره‌ها می‌تواند اقدامات موثری را انجام دهد.

 

 

 

 


نظر شما :