پایلوت تولید و فرآوری ترکیبات غذایی و داروئی در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، پایلوت «تولید و فرآوری ترکیبات غذایی و داروئی» گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با حضور مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی، رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی و جمعی از اساتید دانشگاه ها افتتاح شد.
دکتر حامد صابریان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: هدف از راه اندازی این پایلوت، افزایش مقیاس پژوهش های کاربردی از آزمایشگاهی به نیمه صنعتی است تا با افزایش مقیاس حجم تولید ترکیبات غذایی و داروئی، امکان سنجی تولید صنعتی آن ها صورت گرفته و آمادگی لازم برای تجاری سازی کسب گردد.
وی گفت: خطوط تولید پایلوت سه نوع محصول شربت فروکتوز از خرمای ضایعاتی، نشاسته های اصلاح شده غذایی و صنعتی و ترکیبات ارزشمند بلوط (شامل عصاره تاننی و پرمیکس آرد بلوط) در این پایلوت مورد بازدید قرار گرفت. همچنین با افزودن برخی تجهیزات به این پایلوت، امکان تولید ترکیبات ارزشمند غذایی از قبیل فیبر، پکتین، عصاره های فنولی و همچنین مشتقات سلولزی وجود دارد.
نظر شما :