تقدیر فرماندار ساوه از فعالیت جهاددانشگاهی در برگزاری «جشنواره غذای سنتی» در این شهرستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی الیاسی فرماندار ساوه در حاشیه سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه، دومین جشنواره غذاها و شیرینی سنتی و محلی این شهرستان، هفته فرهنگی و جشنواره انار را فرصتی برای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای این شهرستان دانست و گفت: غذاهای سنتی و شیرینی های محلی یکی از مولفه های هویتی این شهرستان است و برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی نیز در شناساندن ظرفیت های این منطقه موثر است.
وی افزود: ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی از دیگر موضوعاتی است که علاوه بر معرفی غذاهای سنتی و بومی، در ترویج سبک زندگی سالم موثر است و هدف مهمی است که این جشنواره دنبال می کند.
الیاسی با تقدیر از جهاددانشگاهی و اداره کتابخانههای عمومی ساوه به منظور برگزاری این جشنواره، اظهارکرد: برگزاری چنین برنامههایی به شور و نشاط بیشتر جشنواره ملی انار و هفته فرهنگی می افزاید و فرصتی برای ارائه توانمندی بانوان ساوجی است.
رضا مصباحی دبیر سومین جشنواره ملی انار و شهردار ساوه نیز در ادامه، بیان کرد: اگر جشنواره غذاهای سنتی در سومین جشنواره انار ساوه برگزار نمیشد حتما خلل بزرگی در برنامههای این جشن فرهنگی ایجاد می شد؛ چراکه غذاهای سنتی جزو هویت این شهرستان هستند.
وی در پایان به نقل از ایسنا، خاطرنشان کرد: اهمیت سبک زندگی سالم و توجه به تهدیدهای متاثر از تغذیه ناسالم بر کسی پوشیده نیست و جشنواره غذا تاکیدی بر غذای سالم و حفظ سلامت انسان در برابر بیماریهایی است که انسان از طریق تغذیه به آنها مبتلا میشود.
نظر شما :