سامانه ثبت نام در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری رونمایی شد

۰۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۶ کد : ۷۷۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
در نشست خبری مشترکی که با مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان در روز ۲۹ خرداد برگزار شد، از سامانه نیز رو نمایی شد.
سامانه ثبت نام در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، وحید خلیلی اردلی 29 خرداد ماه در نشست خبری مشترک با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اصحاب رسانه استان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی حرف برتر را به میدان می‌آورد و اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی یک نمونه از این مهم است.
وی بیکاری را مسئله استان دانست و تصریح کرد: باید در این زمینه مسئله محور عمل شود و برای حل این مسئله به دنبال راه‌حل بود که در ایجاد شغل عوامل بسیاری دخیل هستند.
خلیلی اردلی ادامه داد: تاکنون نگرش به ایجاد شغل، تسهیلات محور بوده است و تجربه جهانی نشان داده که این روش به نتیجه نمی‌رسد.
وی اضافه کرد: لازم است حلقه‌های دیگری نیر به میدان آیند و متقاضی ایجاد شغل را توانمند کرده، آموزش دهند و این فرد برندهای روز را به طور کامل بشناسد تا بتواند محصول تولید شده خود را به فروش برساند که یکی از مشکلات اصلی در عدم رونق شغل خانگی، عدم وجود اتصال به بازار است.
خلیلی اردلی با بیان اینکه طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی به هشت استان کشور و از جمله چهارمحال و بختیاری داده شده که در استان در سه مرحله در حال انجام است، تاکید کرد: جهاد دانشگاهی با اجرای این طرح، مزیت‌های استان را شناسایی کرده است و سهمیه استان برای اشتغالزایی دو هزار نفر است.
وی تصریح کرد: فرصت‌های بسیاری در فضای مجازی و حقیقی وجود دارد و با تلاش تمام متولیان امر می‌توان برای برند شدن محصولات استان با اراده و همدلی حرکت کرد.
خلیلی اردلی تاکید کرد: افراد متقاضی راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند.
وی بیان کرد: امکان آموزش از طریق این سامانه به وسیله فیلم‌های آموزشی متنوع کار آفرینی و راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی، اتصال تولید کنندگان محصولات مشاغل خانگی به برندهای ملی و استانی به عنوان پشتیبان، فروش آنلاین محصولات خانگی و آخرین اخبار مربوط به حوزه مشاغل خانگی را از مواردی برشمرد که در سامانه طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی قابل دسترسی است.
خلیلی اردلی خاطرنشان کرد: تاکنون 22 رشته اعم از تولید میوه خشک، محصولات نمدی، پوشاک، انیمیشن، خاتم، گیاهان دارویی و... در سامانه برای ثبت نام متقاضیان قرار داده شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی را لازمه رونق مشاغل خانگی دانست.
سیدحفیظ الله فاضلی گفت: جهاد دانشگاهی در اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با قرار دادن یک تسهیلگر در کنار فرد متقاضی شغل خانگی و ارائه آموزش لازم به این فرد در تمام مراحل دیگر همچون فراهم‌سازی مواد اولیه برای تولید و در نهایت برای فروش محصول در کنار تولید کننده خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه با اجرای موفق این طرح، روش بکارگیری در ایجاد شغل در سایر طرح‌های اشتغالزا به کار گرفته خواهد شد، افزود: تاکنون موفق به جذب تسهیلات بسیاری نشدیم و آن تسهیلاتی که برای ایجاد اشتغال جذب شده است بیکاران بدهکار بسیاری را در جامعه به دنبال داشته است.
فاضلی تصریح کرد: امید است بتوان با سیاست‌‌های دولت تدبیر و امید، دغذغه‌های مقام معظم رهبری در زمینه ایجاد شغل و اطلاع رسانی اصحاب رسانه، گام موثری در راستای حل مشکل بیکاری در استان برداشته شود.
وی با بیان اینکه مشکلات بسیاری در ایجاد بیکاری دراستان دخیل است، گفت: عدم اطلاع رسانی و عدم بوجود آمدن فرهنگ کار آفرینی و اشتغالزایی در افراد جویای کار، یک امر مهم است که باید مورد توجه واقع شود و امید است در قالب طرح طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی بتوان گامی موثر در این زمینه برداشت.
فاضلی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها بایستی براساس نیاز بازار کار، دانشجو تربیت کنند.
وی تصریح کرد: ایجاد شغل تنها به اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مربوط نمی‌شود بلکه سایر دستگاه‌ها نیز در این امر دخیل هستند.
لازم به ذکر است علاقمندان متقاضی راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی Inhb.co، jchb.irو Inhb.ir و یا تماس با شماره 33380890- 038 مربوط به دبیرخانه الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی استان، نسبت به ثبت‌نام خود در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی اقدام کنند.


نظر شما :