تولید افزودنی‌های شیمیایی پیشرفته برای صنعت الکترونیک در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی

۰۹ آبان ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۰ کد : ۷۷۱۳۰ پژوهش و فناوری
گروه پژوهشی مهندسی فرآیند پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران با تکیه بر دانش روز و تجربیات خود، موفق به تولید و عرضه انواع مواد شیمیایی مورد نیاز صنعت الکترونیک شد.
تولید افزودنی‌های شیمیایی پیشرفته برای صنعت الکترونیک در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی، گروه پژوهشی مهندسی فرآیند با تکیه بر دانش روز و تجربیات خود، موفق به تولید و عرضه انواع مواد شیمیایی مورد نیاز صنعت الکترونیک شد.

مهندس رضاخانی مدیر گروه پژوهشی مهندسی فرآیند گفت: این مواد که نقش کلیدی در ساخت و مونتاژ قطعات الکترونیکی ایفا می کنند، شامل امولسیفایر مخصوص روغن لحیم، اکتیواتور پودری، فلاکس مایع لحیم کاری بدون نیاز به شستشو، رزین مخصوص ساخت فلاکس خمیری و خمیر سیلیکون مخصوص انتقال حرارت می باشند. امولسیفایر مخصوص روغن لحیم برای پایدارسازی فاز آب در فاز روغن در فرمولاسیون روغن لحیم استفاده می شود و شرایط دمایی و محیطی مناسب برای بردهای الکترونیکی را فراهم می کند.

وی گفت: اکتیواتور پودری به عنوان از بین برنده مواد اکسید شده روی سطوح قطعات الکترونیکی عمل می کند و از اختلال در عملکرد قطعات جلوگیری می کند.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی با اشاره به نقش فلاکس مایع لحیم کاری بدون نیاز به شستشو در پاکسازی و تمیزکاری سطح از آلودگی های اکسیداسیونی و چربی ها گفت: این محصول از اکسید شدن سطوح فلزی بردهای الکترونیکی در زمان لحیم کاری جلوگیری می کند.

مهندس رضاخانی گفت: رزین مخصوص ساخت فلاکس خمیری به عنوان جزئی از فرمولاسیون روغن لحیم در سیم های لحیم حاوی روغن لحیم جایگزین مناسبی برای رزین های وارداتی در کشور است. یکی دیگر از محصولات جدید، خمیر سیلیکون مخصوص انتقال حرارت با ویژگی های ضد آب، انتقال حرارت بالا و نارسانای الکتریکی، باعث حفظ دمای بهینه قطعات الکترونیکی شده و از آسیب های حرارتی جلوگیری می کند.


نظر شما :