امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری جهاد‌دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و هاب بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران

۰۵ آبان ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۳ کد : ۷۶۹۷۲ عمومی
در راستای توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی در عرصه‌های بین‌المللی، تفاهم‌نامه‌ی همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی و هاب بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران، منعقد شد.
امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری جهاد‌دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و هاب بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران

به‌گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی، در راستای توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی در عرصه‌های بین‌المللی، با حضور دکتر حمید حمزه‌زاده رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکتر وحید قاسمی رئیس هاب بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران، تفاهم‌نامه‌ی همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی و هاب بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران، منعقد شد.
دکتر قاسمی رییس هاب بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران، ضمن ارایه گزارشی از فعالیت‌های دوساله‌ی آن مجموعه در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، خدماتی و فرهنگی مرتبط با توسعه فناوری در کشور، بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی را در حوزه‌های مختلف مورد تأکید در تفاهم‌نامه، نویدبخش برنامه‌ریزی تحولی برای اقدامات مؤثرتر در مسیر توسعه‌ی فعالیت‌های بین‌المللی در حوزه‌ی ‌پزشکی دانست.
دکتر حمزه‌زاده رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز با اشاره به اقدامات و برنامه‌های این واحد جهاددانشگاهی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، برنامه‌ریزی در مسیر توسعه‌ی همکاری‌های بین‌المللی در عرصه‌های مختلف مرتبط با حوزه پزشکی را جزء اهداف اصلی عنوان کرد و افزود: تجمیع ظرفیت‌های موجود طرفین، یقیناً امیدبخش بوده و می‌تواند منجر به توسعه فعالیت‌های دو مجموعه شود.
از مهمترین اهداف مندرج در این تفاهم‌نامه، می‌توان به برنامه‌ریزی و تلاش جهت بین‌المللی‌سازی دوره‌های آموزشی تخصصی و فوق‌تخصصی حوزه‌‌های مختلف علوم پزشکی، توسعه فناوری‌های مرتبط با حوزه فرهنگ و هنر، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و خدماتی مشترک در زمینه‌های مرتبط با حوزه سلامت، شبکه‌سازی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی فناورانه و نوآورانه، تقویت اکوسیستم استارتاپی آموزشی و فرهنگی، برنامه‌ریزی و برگزاری سمینارها و نشست‌های علمی، تولید محصولات مشترک مبتنی بر فناوری و نوآوری، و ... در جهت تقویت ارتباطات علمی و توسعه فناوری‌های نوین در حوزه سلامت اشاره کرد.


نظر شما :