معاون استاندار سمنان در نشست با رییس جهاددانشگاهی استان مطرح کرد:
جهاددانشگاهی الگوی تلاش و مدیریت جهادی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، حبیب الله خجسته پور در نشست با رییس و معاونان جهاددانشگاهی استان سمنان در خبرگزاری ایسنا، افزود: ما در همه امور نیازمند الگو های مناسب در کشور هستیم و امروز جهاددانشگاهی بهترین الگو برای تلاش جهادی است.
وی اضافه کرد: ما همیشه از علاقه مندان به مجموعه جهاددانشگاهی بوده، هستیم و خواهیم بود، در هر جا هم که توفیق خدمت داشتیم، تعاملات خوب و مناسبی با مجموعه جهاددانشگاهی داشتیم چرا که معتقدیم شرایط کشور ما به گونه ای است که نیازمند تلاش جهادی هستیم، و برای اینکه تلاش جهادی داشته باشیم نیازمند الگو هستیم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان ادامه داد: جهاددانشگاهی یک الگوی مناسب برای تلاش جهادی در حوزه های مختلف است و همه کسانی که در کار فرهنگی علمی و بعضاً اقتصادی فعال هستند می توانند از این الگو بهره برداری کنند.
خجسته پور تصریح کرد: خبرگزاری ایسنا نیز یکی از قدیمی ترین و معتبرترین رسانه های این کشور است که از ابتدا به دنبال ایده آل ها در همه بخش ها بوده است، دلایل اعتبار این رسانه هم استفاده از نیروهای جوان، متخصص و دانشجویی بوده است که همواره به دنبال ایده آل ها بوده اند چرا که اساس و پایه ریزی این خبرگزاری بر این شکل گرفته است.
وی اظهار داشت: نیروهای جوان و دانشجوی مشغول در ایسنا نیز همواره به دنبال انجام کارهای ایده آل بوده اند و ما امروز شاهد هستیم که تولیدات خبرگزاری ایسنا به عنوان منبع و مرجع اهل فن قرار گرفته است.
رییس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این نشست تأکید کرد: فعالیت های ما در مجموعه جهاددانشگاهی همیشه با نگاه و رویکرد تقویت و کمک به کشور در بخش های مختلف بوده است، در دولت تدبیر و امید نیز نگاه و رویکرد ما تقویت و کمک به دولت بوده است تا بتوانیم کمک کار دولت باشیم و دولت بتواند کار خودش را انجام دهد.
حسن رهایی اظهار داشت: در همین راستا سعی کردیم ظرفیت ها و پتانسیل های مجموعه جهاددانشگاهی را در همه بخش ها بکار بگیریم و در جهت توسعه استان و در راستای سند توسعه استان و آمایش استان و سند چشم انداز توسعه جهاددانشگاهی برنامه های خودمان را احصاء کنیم و با برنامه حرکت کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی و فرهنگی بومی استان، گفت: امروزه یکی از دغدغه های حوزه آموزشی و پژوهشی استان این است که با توجه به محدودیت ها و تنگناهایی که در استان داریم بیشترین فرصت فعالیت های تخصصی آموزشی و پژوهشی را باید در اختیار مجموعه های بومی داخل استان قرار داد و از ظرفیت های مجموعه های داخلی و بومی استفاده کنیم و رویکرد استفاده از درون را ملاک قرار دهیم.
رییس جهاددانشگاهی استان سمنان همچنین افزود: در تدوین سند توسعه و آمایش استان می توان از ظرفیت های استان استفاده کنیم و نگاه ما به داخل استان و ظرفیت های داخل استان باشد.
نظر شما :