جهاددانشگاهی کرمانشاه می‌تواند به عنوان سکوی اشتغال استان ایفای نقش نماید

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۰ کد : ۷۶۷۱۴ آموزش و کارآفرینی
معاون آموزش سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به برنامه سازمان جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف شغلی از ظرفیت های این مجموعه در راستای تبدیل به سکوی اشتغال استان خبر داد.
جهاددانشگاهی کرمانشاه می‌تواند به عنوان سکوی اشتغال استان ایفای نقش نماید

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، معاون آموزشی این سازمان با اشاره به برنامه سازمان جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف شغلی از ظرفیت های این مجموعه در راستای تبدیل به سکوی اشتغال استان خبر داد.

مهدی عبدالمالکی در نشست خبری از بیکاری به عنوان عامل اصلی  مشکلات استان یاد کرد و افزود: متاسفانه کرمانشاه در این زمینه جز استان های اول کشور است و این معضل به معضلات و مشکلات دیگر از جمله آسیب های اجتماعی در استان دامن زده است.

عبدالمالکی گفت: راهکارهای مختلفی برای رفع این معضل پیشنهاد شده اما به نظر می رسد یکی از راهکارهای اصلی در این زمینه آموزش و بویژه مهارت آموزی است.

وی افزود: آنچه شواهد و تحقیقات بسیار نشان می‌دهند این است که مهارت آموزی کلید گمشده قفلِ بیکاری کرمانشاه است و اگر بتوانیم مهارت آموزی را در مسیر درستی پیش ببریم قطعا نقش اثرگذاری در کاهش بیکاری و بهبود فضای کسب و کار در استان خواهد داشت.

وی با تاکید بر لزوم آسیب‌شناسی دقیق در این حوزه، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که سه چالش اصلی مانع به نتیجه رسیدن طرح‌های مهارت آموزی در استان شده است که یکی از مهم ترین آنها کیفیت پایین ارائه این آموزش‌ها بوده است.

وی افزود: از طرفی این آموزش‌‎ها مبتنی بر نیاز جامعه نبوده و آسیب بعدی حرکت آموزش‌های مهارتی به سمت مدرک گرایی است.

 عبدالمالکی گفت: همین آسیب‌ها و چالش‌ها موجب شده مهارت آموزی در استان ابتر باقی مانده و نتواند اثرگذاری لازم را داشته باشد، در همین راستا سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه به عنوان یک نهاد علمی، فرهنگی و کارآفرین و بر اساس رسالتی که برعهده دارد به این حوزه ورود کرده است.

 وی افزود: جهاددانشگاهی یک زیست بوم گسترده کاری در حوزه‌های مختلف ایجاد کرده و ماموریت‌های مختلفی را در این زیست بوم برای خود تعریف کرده است.

معاون آموزش سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه افزود: این زیست بوم حوزه‌های مختلفی را شامل می‌شود که یکی از مهم‌ترین ارکان آن معاونت آموزش است.

وی افزود: در معاونت آموزش تمام مسیر برای تربیت یک کارآفرین فراهم شده تا افرادی که جویای کار هستند با طی آن در نهایت بتوانند راهی بازار کار شده و صاحب شغل شوند.

عبدالمالکی مشاوره، آموزش، توانمندسازی و اتصال به بازار را چهارحلقه مهارت آموزی و کارآفرینی در سازمان جهاددانشگاهی عنوان کرد و افزود: همین چهارحلقه اصلی، سکوی اشتغال زایی درحوزه‌های مهارتی و مشاغل خرد و کوچک در استان هستند و در همین راستا معتقدیم که جهاددانشگاهی می تواند رکن اصلی ماموریت اشتغالزایی و مهارت آموزی در استان باشد.

وی با اشاره به شبکه گسترده آموزش در جهاددانشگاهی، گفت: جهاددانشگاهی بزرگترین و گسترده‌ترین مرکز آموزش غیردولتی کشور است که 200 مرکز بصورت شبکه‌ای در آن فعالیت دارند.

عبدالمالکی گفت: تنها در سال گذشته 800 هزار نفر از خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی بهرمند شده اند که از این تعداد 29 هزار نفر مربوط به استان کرمانشاه بوده است.

وی افزود: دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی در سه سطح آزاد، عمومی، تخصصی و تخصصی پیشرفته ارائه می‌شود و درحال حاضر 80 دوره آموزشی تخصصی و مهارتی فعال در این سازمان داریم.

به گفته معاون آموزش سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه تنها در شش ماهه امسال بیش از 36 هزار و 534 نفر در استان از خدمات آموزشی این نهاد بهره مند شدند.

آغاز دوره آموزشی «هوش مصنوعی» درکرمانشاه/ آموزش‌های بین‌المللی جهاددانشگاهی کرمانشاه از آبان ماه آغاز می‌شود

عبدالمالکی در ادامه به برخی دوره‌های آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: جهاددانشگاهی، تخصصی ترین آموزش‌ها در حوزه «امنیت، شبکه و هک» را در غرب کشور ارائه می کند و در زمینه برنامه نویسی هم «مدرسه برنامه نویسی جهاددانشگاهی کرمانشاه» وارد سومین سال فعالیت خود شده است.

عبدالمالکی همچنین با اشاره به شروع دوره های آموزش هوش مصنوعی در جهاددانشگاهی، گفت: همواره در تلاش هستیم تا به روز ترین دوره های آموزشی را در سطح استان برگزار کنیم.

معاون آموزش سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه اشاره‌ای هم به فعالیت های بین المللی این سازمان داشت و افزود: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته آموزش‌های بین‌المللی در کشور عراق را از آبان ماه آغاز می کنیم.

به گفته عبدالمالکی مجموع این اقدامات موجب شده که جهاددانشگاهی کرمانشاه در حوزه آموزش جز استان های برتر کشور قرار گیرد.

وی افزود: جهاددانشگاهی در کنار آموزش، برنامه‌های دیگری هم برای اشتغال افراد بیکار دارد، از جمله این طرح‌ها «آموزش‌های مهارتی همراه با پرداخت تسهیلات» است.

وی افزود: سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه برای اولین بار موفق شده جزدستگاه‌های شامل قانون تسهیلات جز 3 و 4 بند «ب» تبصره 2 بودجه کل کشور قرار گیرد.

عبدالمالکی تصریح کرد: بر این اساس از محل این قانون 387 میلیارد ریال اعتبار جذب خواهیم کرد که در قالب تسهیلات به افراد صاحب مهارت پرداخت می‌شود.

وی افزود: در این طرح افراد با مراجعه به معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی در دوره‌های مهارت آموزی در پنج حوزه صنایع چوبی، صنایع چرم، تعمیرات موبایل، خیاطی و بافتنی شرکت کرده و پس از گذراندن این دوره‌ها با موفقیت و شرکت در آزمون و کسب گواهی، به بانک معرفی شده تا از تسهیلات این طرح بهره‌مند شوند.

عبدالمالکی گفت: سقف این تسهیلات 150 میلیون تومان است که بصورت قرض‌الحسنه و با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه به متقاضیان پرداخت می‌شود.

معاون آموزش سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: مدت برگزاری این دوره‌ها کمتر از دوماه بوده و هزینه اکثر دوره‌ها حدود پنج میلیون تومان است.

وی افزود: یکی از مزیت‌های اصلی این دوره‌های آموزشی این است که فراگیران پس از گذراندن این دوره‌ها، توسط کارگزارانی که در این مهارت‌ها صاحب برند هستند به بازار کار متصل شده و تمام تولیدات و خدمات آنها به مشتریان عرضه می‌شود.

کلیدواژه‌ها: سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه


نظر شما :