اجرای متفاوت طرح نان و پنیر همدلی توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۳ کد : ۷۶۶۷۵ فرهنگی
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از اجرای متفاوت طرح نان و پنیر همدلی در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهدی نعیمیان راد در خصوص پیشینه این طرح افزود: طرح نان و پنیر همدلی از دهه 70 با یک افطاری ساده در مدارس حاشیه شهر مشهد شروع شد.

وی به گسترش این طرح در سال های گذشته اشاره و تصریح کرد: این طرح با توزیع اقلام مواد غذایی در ماه رمضان تا سال گذشته ادامه یافت.

به گفته وی، در ماه رمضان سال گذشته تعداد 340 بسته اقلام مواد غذایی به ارزش هر بسته 12 میلیون ریال در بین محرومان حاشیه شهر مشهد توزیع گردید.

وی عنوان کرد: در راستای خیر موثرتر و مشورت با فعالان حوزه‌های اجتماعی و خیریه در سال جاری تصمیم گرفتیم که طرح نان و پنیر و همدلی به شکلی متفاوت‌تری اجرا شود.

نعیمیان راد در ادامه اظهار کرد: توزیع وعده صبحانه در یکی از مدارس حاشیه شهر مشهد به منظور کاهش معضلات سو تغذیه‌ای دانش آموزان هدف از اجرای طرح نان و پنیر همدلی در سال جاری است.

به گفته مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در حاشیه این طرح و برای والدین دانش آموزان کارگاه‌های آموزشی نیز برگزار می‌گردد.