کتاب «تبعات جبران ­ناپذیر زلزله بر جامعه و راه­های کاهش آن» وارد بازار نشر شد

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۱ کد : ۷۶۶۶۹ فرهنگی
چاپ اول کتاب «تبعات جبران ­ناپذیر زلزله بر جامعه و راه­های کاهش آن» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «تبعات جبران ­ناپذیر زلزله بر جامعه و راه­های کاهش آن» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «تبعات جبران­ناپذیر زلزله بر جامعه و راه­ های کاهش آن» تألیف عرفان کاوه آملی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 157 صفحه و 9 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب با معرفی اثرات زلزله ازجمله اثرات اقتصادی، اجتماعی، آسیب به آثار باستانی و غیره، به مهندسین عمران، زلزله شناسان، نیروهای امداد و نجات و مدیران بحران کمک خواهد کرد تا مسؤولیت‌های خود را به طور مؤثر انجام داده و برنامه‌ریزی‌های موردنیاز قبل از وقوع زلزله را انجام دهند.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1403 با قیمت یک میلیون و 180 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید کنند.