برگزاری نشست هم‌اندیشی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۴ کد : ۷۶۵۸۱ عمومی
نشست هم‌اندیشی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و عامل شرکت آب منطقه‌ای استان با هدف گسترش فعالیت‌های دوجانبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رییس این واحدسازمانی در نشست با مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان ضمن تشریح فعالیت‌های این نهاد، گفت: جهاددانشگاهی استان با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در طول 44 سال فعالیت خود در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و درمان داراست، آمادگی کامل جهت اجرای طرح‌های علمی و پژوهشی را دارد.

مرادی با اشاره به فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی، اظهارکرد: این نهاد آمادگی دارد تا با همکاری با دستگاه‌های اجرایی، دامنه فعالیت‌های خود را گسترش دهد.

مهندس حسین اسدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی نیز در ادامه ضمن به وضعیت نامطلوب منابع آبی استان، گفت: باید راهکارهای مناسبی برای مدیریت آب تعریف شود.

وی خواستار فرهنگ‌سازی حل مشکل آب در استان توسط جهاددانشگاهی شد و افزود: حوزه‌های دانشگاهی به ویژه جهاددانشگاهی با توجه به سابقه فعالیت دیرینه، می‌تواند یاریگر حل این معضل در جامعه باشند.