کتاب «روش ­های عددی (برای علوم و مهندسی)» وارد بازار نشر شد

۲۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۷ کد : ۷۶۵۸۰ فرهنگی
چاپ اول کتاب «روش­ های عددی (برای علوم و مهندسی)» در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «روش ­های عددی (برای علوم و مهندسی)» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «روش­های عددی (برای علوم و مهندسی)» تألیف دکتر رضا مختاری، دکتر محدثه رمضانی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 192 صفحه و 6 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

هدف اصلی این کتاب، ارائه مرجعی جامع و قابل‌فهم برای دانشجویانی است که به دنبال درک عمیق‌تر مفاهیم و تسلط بر روش‌های عددی، جهت حل مسائل دنیای واقعی هستند. در تدوین این اثر، تلاش شده است تا با زبانی شیوا و لحنی صمیمی، مطالب به‌گونه‌ای ارائه شوند که ضمن حفظ انسجام و دقت علمی، برای مخاطبانی با اطلاعات‌پایه ریاضی نیز قابل‌درک و استفاده باشد.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1403 به صورت رنگی و با قیمت 3 ‌میلیون ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.