سفر رییس جهاددانشگاهی به استان لرستان/ برگزاری اختتامیه سیزدهمین دوره سوگواره ملی فرهنگی- هنری «مَحرم مُحرّم»

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۵ کد : ۷۶۵۰۹ عمومی
همزمان با سفر رییس جهاددانشگاهی به استان لرستان و بازدید از فعالیت‌های این نهاد در این استان، اختتامیه سیزدهمین دوره سوگواره ملی فرهنگی- هنری «مَحرم مُحرّم» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس این نهاد و هیأت همراه دوشنبه 23 مهرماه در جهاددانشگاهی واحد لرستان حضور می‌یابند.

بازدید از مرکز درمان ناباروری و دیدار با نماینده ولی فقیه استان لرستان و حضور در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره سوگواره ملی فرهنگی- هنری «مَحرم مُحرّم» از جمله برنامه‌های سفر رییس جهاددانشگاهی به این استان است.

در این سفر یک روزه، دکتر مسلمی نائینی و هیأت همراه در جلسه شورای معاونین واحد لرستان جهاددانشگاهی حضور می‌یابند و طی نشستی با اعضای جهادگر این واحد دیدار صمیمانه‌ای خواهند داشت.

گفتنی است آیین اختتامیه سیزدهمین دوره سوگواره ملی فرهنگی هنری مَحرم مُحرّم ویژه استان‌های  لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، کردستان، مرکزی، خوزستان در سفر رییس جهاددانشگاهی به لرستان روز دوشنبه 23 مهرماه مقارن با سالروز وفات حضرت معصومه(س)، برگزار خواهد شد.