انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان با صندوق قرض الحسنه رفاه دانشجویان

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۷۶۰۶۷ فرهنگی
تفاهم نامه همکاری سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان با صندوق قرض الحسنه رفاه دانشجویان در راستای حمایت از دانشجویان امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان، اولین صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی، فعالیت خود را با هدف تأمین نقدینگی و رفع نیازهای ضروری و اعطای تسهیلات به دانشجویان در مراکز آموزش عالی استان گیلان دایر کرد.

هادی مدبری رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان گفت: امید است با حمایت دانشگاهیان و خیّرینی که مایل هستند در زمینه حمایت از دانشجویان در راستای توسعه علم و دانش خدمت کنند، با راه‌اندازی دفاتر صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان در دانشگاه های استان گیلان منشأ خیر در خدمات رسانی به این قشر باشیم.

وی افزود: صندوق قرض‌الحسنه رفاه دانشجویان با توجه به سابقه ای که  در چند سال اخیر در واحد های جهاد دانشگاهی داشته است، شکل گرفته و  در قالب استانی راه‌اندازی شده است.