اردوی دانشجویی طرح ملی «فن فرهنگ» در یزد برگزار شد

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۴ کد : ۷۶۰۵۱ فرهنگی
مسئول شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان یزد از برگزاری اردوی دانشجویی اولین دوره طرح ملی «فنّ فَرهنگ» در یزد خبر داد.
اردوی دانشجویی طرح ملی «فن فرهنگ» در یزد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد، مجید برائمی مسئول شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان یزد از برگزاری اردوی دانشجویی اولین دوره طرح ملی «فنّ فَرهنگ» به منظورآشنایی دانشجویان با دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های علمی، صنعتی و فرهنگی کشور و تعامل و ارتباط نزدیک میان دانشجویان با مراکز فناورانه علمی و صنعتی کشور خبر داد.

گفتنی است، در این اردوی نیم‌روزه جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی استان یزد از بخش های مختلف نیروگاه سیکل ترکیبی یزد بازدید کردند. در طول این بازدید دانشجویان با کارکردهای نیروگاه، نحوه تولید برق و همچنین اتاق فرمان و کنترل نیروگاه آشنا شدند.