کتاب «اختلالات متابولیک در حیوانات خانگی» به چاپ رسید

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۵ کد : ۷۵۹۶۸ فرهنگی
کتاب « اختلالات متابولیک در حیوانات خانگی » تالیف ریچارددابلیو. نلسون ترجمه دکتر نرگس اناری و دکتر امیرمحمد پناهی فرد در انتشارات جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید.
کتاب «اختلالات متابولیک در حیوانات خانگی» به چاپ رسید

به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی کردستان، در سال 1369 خورشیدی به دنبال تلاش برای اختصاص روزی به نام روز دامپزشکی، دکتر حسن تاج بخش روز 14 مهر را به یاد(گوش روز) که در ایران باستان روز مبارکی بوده پیشنهاد کردند که مورد موافقت همه قرار گرفت و تایید شد. در ایران باستان آن ها به روز 14 هر ماه گوش روز می گفتند که این نام برگرفته از نام فرشته ای به نام گائوش( فرشته ی نگهدار چهارپایان و جانوران سودمند) است.

کتاب « اختلالات متابولیک در حیوانات خانگی » در 131  صفحه در قطع رقعی  و با قیمت 180.000 هزار تومان در شهریور ماه 1403 توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان منتشر شده است. علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند با سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان با شماره تماس 33287517-087 تماس حاصل فرمایند.